
Σαύρα 70 κιλών σε σπίτι τρελαίνει το Διαδίκτυο
Η σαύρα είχε περίπου 2,6 μέτρα μήκος και ζύγιζε 70 με 90 κιλά και η φωτογραφία δείχνει το υπερφυσικό «σαμιαμιδάκι» να ρίχνει ματιές προς το σπίτι.
Μια τεράστια σαύρα εντοπίστηκε σε κατοικία στο Νέο Δελχί, κάνοντας τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να χάσουν το μυαλό τους, όταν οι εικόνες του κολοσσιαίου ερπετού κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο.
Η σαύρα είχε περίπου 2,6 μέτρα μήκος και ζύγιζε 70 με 90 κιλά και η φωτογραφία δείχνει το υπερφυσικό «σαμιαμιδάκι» να ρίχνει ματιές προς το σπίτι.
Οι χρήστες των social media υποθέτουν τώρα ότι η σαύρα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κατοικίδιο κι άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα ζώα που ζουν ως κατοικίδια σε σπίτια της ινδικής πρωτεύουσας και σε άλλα μέρη της Ινδίας.
Hey…saw this outside my place of stay in Dhamra (Odisha).
More importantly, while i was a bit scared, kids were playing with it…🙄🙄 pic.twitter.com/diGnxcIPBD
— Siddhartha S Anand (@sid_s_anand) July 9, 2020
- Νέα δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχει έρθει το παραμικρό», λένε από τη Βουλή
- Η ΚΕΔΕ στους ευρωπαϊκούς θεσμούς με στρατηγική προτάσεων και διεκδικήσεων
- Ψαρόπουλος: Αυτή η δίκη είναι ο αγώνας της ζωής μου
- Μανώλης Μητσιάς για Μαρινέλλα: «Σφράγισε με την προσωπική της φωνή και ευαισθησία το ελληνικό τραγούδι»
- Φάμελλος σε Κακλαμάνη: Η κυβέρνηση απαξιώνει το Κοινοβούλιο και προσβάλλει τους Έλληνες πολίτες
- Τέμπη: «Ελπίζω σε μία δίκαιη δίκη – Ο γιος μου ζει στο σκοτάδι» λέει ο πατέρας του Γεράσιμου