Παπαγγελόπουλος : Προϊόν κατασκοπείας το ηχητικό Παππά – Μιωνή
Το έγκλημα της κατασκοπίας, καθώς αποκαλύπτει κρατικά μυστικά, συνιστά η παράνομη καταγραφή και δημοσιοποίηση της συνομιλίας Παππά - Μιωνή, φέρεται να επεσήμανε κατά τη σημερινή του τοποθέτηση στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την πιθανή εμπλοκή του στη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Το έγκλημα της κατασκοπίας, καθώς αποκαλύπτει κρατικά μυστικά, συνιστά η παράνομη καταγραφή και δημοσιοποίηση της συνομιλίας Παππά – Μιωνή, φέρεται να επεσήμανε κατά τη σημερινή του τοποθέτηση στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την πιθανή εμπλοκή του στη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Κατά τον κ. Παπαγγελόπουλο το usb έπρεπε να σταλεί απευθείας στον Εισαγγελέα πριν δημοσιοποιηθεί και μάλιστα από επιτροπή του Κοινοβουλίου.
«Η δημοσιοποίηση των πληροφοριών που αφορούν σε Έλληνα και ξένο αξιωματούχο συνιστά περίπτωση κατασκοπείας για τον κ. Μιωνή», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτά τα διαβάζουν και άλλες χώρες εχθρικές προς το Ισραήλ για να ξέρουμε ποιοι είναι εγκληματίες στη χώρα και ποιοι είναι οι πατριώτες».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαγγελόπουλος άφησε αιχμές και τον Γιάννη Ρουμπάτη κάνοντας λόγο περί αντισημιτισμού.
Σε κάθε περίπτωση οι εργασίες της επιτροπής βαδίζουν προς το τέλος τους με τον κ. Παπαγγελόπουλο να είναι και ο τελευταίος που καταθέτει πριν από την έκδοση του πορίσματος.
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική

