Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας: Θα πούμε το «νερό νεράκι» με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ

Κουτσούμπας: Θα πούμε το «νερό νεράκι» με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ

Το ΚΚΕ είναι στο πλευρό των εργαζομένων και του αγώνα τους ενάντια στην πορεία ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά τη συνάντησή του με την αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας των εργαζομένων της εταιρείας. Προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία

Το ΚΚΕ είναι στο πλευρό των εργαζομένων και του αγώνα τους ενάντια στην πορεία ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ διεμήνυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά τη συνάντησή του με την αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας των εργαζομένων της εταιρείας.

Τα λαϊκά στρώματα θα πουν το «νερό νεράκι» αν προχωρήσει η πορεία ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ τόνισε χαρακτηριστικά.

Αύξηση της τιμής της ύδρευσης και της αποχέτευσης

Αναλυτικά η δήλωσή του γραμματέα του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Η πορεία ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ, εδώ και 20 χρόνια, με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων της χώρας, αλλά και η παραπέρα ιδιωτικοποίηση ιδιαίτερα στο Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα της επιχείρησης των Παγίων, που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, φέρνει σε απαράδεκτη και πολύ επικίνδυνη κατάσταση τους ίδιους τους εργαζόμενους, αλλά και το σύνολο του ελληνικού λαού.

Οι επιπτώσεις στους εργαζόμενους όλα αυτά τα χρόνια σήμαιναν μείωση του προσωπικού στην ΕΥΔΑΠ, ελαστικές εργασιακές σχέσεις, πολλές εργολαβίες και βεβαίως μείωση των αποδοχών τους, πράγμα το οποίο προβλέπουμε να συνεχιστεί με τη νέα πορεία της παραπέρα ιδιωτικοποίησης.

Κυρίως αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού, γιατί τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας είναι που θα πουν το “νερό νεράκι”, με την αύξηση της τιμής της ύδρευσης, της αποχέτευσης. Σ’ αυτό τον αγώνα, λοιπόν, ενάντια σ’ αυτή την πορεία ιδιωτικοποίησης και όλα τα δεινά που φέρνει για το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων, το ΚΚΕ είναι στο πλευρό των εργαζομένων. Είμαστε μαζί στους αγώνες τους και στη βουλή με ανάλογες νομοθετικές πρωτοβουλίες».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024