Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά: Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού - Είναι δημόσιο αγαθό

Γεννηματά: Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού – Είναι δημόσιο αγαθό

Η κυβέρνηση βάζει από την πίσω πόρτα τους ιδιώτες στον κύκλο του νερού δήλωσε η Φώφη Γεννηματά κατά τη συνάντησή της με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, υπογραμμίζοντας ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό

«Το νερό είναι δημόσιο αγαθό», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε συνάντηση που είχε σήμερα με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, στο γραφείο της στη Βουλή, ενώ κατηγόρησε συγχρόνως την κυβέρνηση ότι «βάζει ιδιώτες από την «πίσω πόρτα», στον κύκλο του νερού».

Από την πίσω πόρτα

Αναλυτικά, μετά το τέλος της συνάντησης, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Είναι αποκλειστική ευθύνη της Πολιτείας η παροχή του σε όλους τους πολίτες με υψηλή ποιότητα και χαμηλή τιμή. Η κυβέρνηση όμως βάζει ιδιώτες από την «πίσω πόρτα», στον κύκλο του νερού.

Τους παραδίδει τη λειτουργία και τη συντήρηση των λιμνών, των ταμιευτήρων, των καναλιών υδροδότησης. Σίγουρα αυτό θα το πληρώσουν οι πολίτες, με την αύξηση στην τιμή του νερού», εκτίμησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής για να καταλήξει ζητώντας «τα σχέδια της κυβέρνησης να σταματήσουν εδώ και τώρα».

Χάθηκαν 260000 θέσεις εργασίας

Την ίδια ώρα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τους υπουργούς για την συνολική κατάσταση της οικονομίας επισημαίνοντας ότι στο πρώτο πεντάμηνο του 2020 χάθηκαν 260.000 θέσεις εργασίας.

«Τα ξενοδοχεία δεν ανοίγουν, οι επιχειρήσεις ασφυκτιούν χωρίς ρευστότητα και η ανεργία χτυπά απειλητικά την πόρτα χιλιάδων οικογενειών. Ήδη, στο πρώτο πεντάμηνο η οικονομία δεν δημιούργησε και η κοινωνία έχασε περίπου 260.000 θέσεις εργασίας. Και οι υπουργοί τι κάνουν; Αντί να παίρνουν μέτρα, κομπάζουν και αλληλοσυγχαίρονται», τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024