Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στιβ Μπινγκ : Σοκ στο Χόλιγουντ - Αυτοκτόνησε ο πρώην σύντροφος της Λιζ Χάρλεϊ

Στιβ Μπινγκ : Σοκ στο Χόλιγουντ – Αυτοκτόνησε ο πρώην σύντροφος της Λιζ Χάρλεϊ

Σοκ στο χώρο της showbiz προκάλεσε η τραγική είδηση της αυτοκτονίας του συγγραφέα, παραγωγού και πατέρα του παιδιού της Λιζ Χάρλεϊ

Σοκ στο χώρο της showbiz προκάλεσε η τραγική είδηση της αυτοκτονίας του συγγραφέα και πρώην παραγωγού Στιβ Μπινγκ (Steve Bing).

Ο Στιβ Μπινγκ, που έγινε γνωστός στο χώρο της showbiz για τη συγγραφή του «Kangaroo Jack» και την τεράστια επένδυση στην παραγωγή της ταινίας του Τομ Χανκς «The Polar Express» έβαλε τέλος στη ζωή του στα 55 του χρόνια,  βουτώντας στο κενό από τον 27ο όροφο μιας πολυτελούς πολυκατοικίας στην συνοικία του Century City του Λος Άντζελες.

Πηγές από το περιβάλλον του όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ υποστήριξαν ότι ο Μπινγκ είχε κατάθλιψη λόγω «της έλλειψης της ανθρώπινης επαφής κατά τη διάρκεια της καραντίνας».

Ο Στιβ Μπινγκ – ο οποίος ίδρυσε την Shangri-La Entertainment – φέρεται να αποχώρησε από το Στάνφορντ την τελευταία του χρονιά αφού κληρονόμησε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια από τον παππού του, ο οποίος είχε μεγάλη περιουσία από το real estate.

Μετά την αποχώρησή του, ο Μπινγκ συνέχισε μια καριέρα στο Χόλιγουντ και η πρώτη του ενασχόληση ήταν ως εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας του Σιλβέστερ Σταλόνε, «Get Carter» το 2000.

Ακολούθως έγραψε το «Kangaroo Jack» το 2003 και αργότερα επένδυσε σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια στο «Polar Express».

Αυτό φέρεται να ήταν σχεδόν το ήμισυ του κόστους παραγωγής κι έκανε τεράστια επιτυχία συγκεντρώνοντας σχεδόν 300 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office.

Ο Στιβ Μπινγκ ήταν επίσης παραγωγός στο «Hotel Noir» το 2012.

Την ίδια χρονιά, Στιβ Μπινγκ δεσμεύτηκε να συμβάλει στον φιλανθρωπικό οργανισμό των Bill Gates και Warren Buffett «Giving Pledge» δωρίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του.

Ο Μπινγκ είχε δύο παιδιά, τον Ντάμιαν Χάρλεϊ από τη σχέση του με την πασίγνωστη ηθοποιό και μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ και μία κόρη, την Κίρα Μποντέρ από την συμβίωσή του με την πρωταθλήτρια του τένις Λίζα Μποντέρ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024