Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση της ΠΑΕ Άρης σε Γραμμένο: «Σταμάτα πια να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα»

Επίθεση της ΠΑΕ Άρης σε Γραμμένο: «Σταμάτα πια να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα»

Σκληρή ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων σε βάρος της ΕΠΟ και του προέδρου της για τα όσα τραγελαφικά αποφασίστηκαν για τους δεύτερους ημιτελικούς του κυπέλλου

Η ΠΑΕ Άρης δεν έμεινε απαθής μπροστά στα οσα τραγελαφικά αποφάσισε σήμερα η ΕΠΟ της εξυγίανσης. Η απόφαση να διεξαχθούν οι ημιτελικοί του κυπέλλου χωρίς κόσμο στις εξέδρες, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κιτρινόμαυρων, που εξαπέλυσαν επίθεση σε βάρος της ΕΠΟ και του προέδρου της, Βαγγέλη Γραμμένου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Οι «μάσκες» έπεσαν σήμερα και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της Ε.Π.Ο. και του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου.

Σήμερα η «Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης» κατέλυσε κάθε έννοια ισονομίας και δημοκρατίας με την απόφασή της να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας ρεβάνς του Κυπέλλου.
Πλέον, είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι η Ε.Π.Ο. και ο Βορειοελλαδίτης πρόεδρός της λειτουργούν κατόπιν «εντολών» που δέχονται από «άνωθεν».

Οι δικαιολογίες που επικαλούνται είναι αβάσιμες και προσχηματικές. Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας με την Α.Ε.Κ. διεξήχθη παρουσία κόσμου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ και η ρεβάνς να γίνει επί ίσοις όροις. ΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Αν δεν μπορεί να εφαρμοστεί την προσεχή Τετάρτη, τότε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Ε.Π.Ο. να μεταθέσει την ρεβάνς σε ημέρα, που… κατά την κρίση της θα μπορεί να επιτραπεί η παρουσία κόσμου. Ο αγώνας της προσεχούς Τετάρτης ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθεί (εφόσον, φυσικά, της το επιτρέψουν τα «αφεντικά» της).

Κοροϊδία και ανοχή, τέλος. Μέχρι εδώ ήταν. Βαγγέλη Γραμμένε, σταμάτα, πια, να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα. Σε βλέπει όλη η Ελλάδα…».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024