Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ντου» Κούγια σε Αλαφούζο: «Είσαι διεφθαρμένος – Με Πατέρα και Ντογιάκο στήσατε τον Μαρινάκη…»

«Ντου» Κούγια σε Αλαφούζο: «Είσαι διεφθαρμένος – Με Πατέρα και Ντογιάκο στήσατε τον Μαρινάκη…»

Φουλ επίθεση από τον Αλέξη Κούγια στον Αλαφούζο για όσα συνέβησαν στη Λίγκα!

Οι εκλογές της Super League εξελίχθηκαν σε παρωδία. Εκλογές με το… ζόρι, για να μπορέσει η πρόσκαιρη συμμαχία να επιλέξει τον «εκλεκτό» της, έναν πρόεδρο-μαριονέτα, με σκοπό να εξελιχθεί η διοίκηση της Λίγκας σε ένα περιβάλλον συγκεκριμένων συμφερόντων και εξαρτήσεων. Μια διοίκηση με πρόεδρο έναν υπάλληλα ΠΑΕ, που νίκησε σε ψηφοφορία έναν ιδιοκτήτη.

Μια κατάσταση που απλώς αναδεικνύει τι πραγματικά συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά και πώς σκέφτονται/κινούνται/δρουν, οι άνθρωποι που ελέγχουν το παρασκήνιο και θέλουν να περάσουν τους δικούς τους «νόμους» και κανόνες. Μια κατάσταση όπου ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, καταδικασμένοι τελεσίδικα για κοινή ιδιοκτησία, ψηφίζουν στην ίδια ψηφοφορία!

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν οργισμένος στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας. Εξάλλου, ο ίδιος γνώριζε εξ αρχής και είχε αποκαλύψει σε σχετικές επίσημες τοποθετήσεις του τον ρόλο που έπαιξε ο Γιάννης Αλαφούζος και η νέα συμμαχία με Σαββίδη, Μελισσανίδη, για να αναδειχθεί πρόεδρος με μηδαμινή γνώση του αντικειμένου και χωρίς κανέναν σεβασμό προς το πρόσωπό του από όλο το ποδόσφαιρο.

Απευθυνόμενος στον Γιάννη Αλαγούζο, λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση εναντίον του ιδιοκτήτη του Τριφυλλιού, χαρακτηρίζοντάς τον «διεφθαρμένο» και αναφέροντας ότι ο ίδιος, ο Πατέρας και ο Ντογιάκος, έστησαν ολόκληρη υπόθεση εναντίον του Μαρινάκη: «Είσαι ένας διεφθαρμένος. Κρυβόσουν μήνες στο Λονδίνο. Και μαζί με τον Πατέρα και τον Ντογιάκο στήσατε τον Μαρινάκη για να τον βάλετε φυλακή με όλους τους στημένους»

Από τα πυρά του Κούγια δεν γλίτωσε και ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης. Ο «fake» νέος πρόεδρος της Λίγκας, άκουσε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ να τον αποκαλεί παιδί για τα θελήματα: «Ήσουν δικηγόρος του Τσακογιάννη και του Σταθάκη. Ένα παιδί για τα θελήματα».

Μετά την επίθεση στον Μπουτσικάρη αντέδρασε και ο Γιάννης Αλαφούζος, προσπαθώντας να αντικρούσει τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ. «Τον κακό σου τον καιρό, έχεις εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες», του είχε χαρακτηριστικά, ωστόσο, επέλεξε να μην απαντήσει στις σοβαρότατες καταγγελίες του Κούγια!

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024