
Πελώνη : Αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού οι επιλογές του ανασχηματισμού
Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη επανέλαβε τη δήλωση του πρωθυπουργού: «Τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, τώρα είναι καλοκαίρι»
Ο χρόνος και οι επιλογές του ανασχηματισμού είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού, δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
Μιλώντας στον ρ/σ Σκάι η κ. Πελώνη πρόσθεσε ότι κάποια στιγμή θα γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις για τις οποίες είχε μιλήσει ο πρωθυπουργός στο Ισραήλ, επισημαίνοντας ωστόσο τη δήλωση του πρωθυπουργού: «Τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, τώρα είναι καλοκαίρι».
Αναφερόμενη στην αυριανή σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέφρασε την ελπίδα να συμφωνηθεί μέχρι τον Ιούλιο το σχέδιο ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας μετά την πανδημία.
- «Ο Μουρίνιο επιστρέφει στη Ρεάλ! Οριστική συμφωνία της βασίλισσας με τον Πορτογάλο τεχνικό»
- Ισπανία: Ελληνίδες τουρίστριες τραυματίστηκαν στη Μινόρκα – Έπεσε μέρος μπαλκονιού
- Δημόσια τέχνη και βιώσιμες μετακινήσεις στην Άρτα
- Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα για την πρεμιέρα της ταινίας «Πάρτυ Γενεθλίων»
- Gen Z: Παλεύει με κόλπα για δουλειά, ενώ Millennials, Gen X και Βaby Βoomers… από το σχολείο στο γραφείο
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
