Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Gucci: Ψηφιακές πλατφόρμες στη μάχη για την κοινωνία και το περιβάλλον

Gucci: Ψηφιακές πλατφόρμες στη μάχη για την κοινωνία και το περιβάλλον

Ο ιταλικός οίκος μόδας Gucci διαδίδει με το δικό του τρόπο ένα σημαντικό μήνυμα κοινωνικής ευθύνης

Ο διάσημος οίκος μόδας Gucci διαδίδει με το δικό του τρόπο ένα σημαντικό μήνυμα κοινωνικής ευθύνης.

Ειδικότερα ο ιταλικός πολυτελής οίκος μόδας δημιούργησε το Gucci Equilibrium, έναν λογαριασμό στο Instagram και πρόσφατα ανανέωσε τον ιστότοπό του, Equilibrium.gucci.com.

Και οι δύο πλατφόρμες αποσκοπούν στην ανάδειξη της προσήλωσης του brand στην υπεράσπιση του περιβάλλοντος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς πολλαπλασιάζονται οι παγκόσμιες εκκλήσεις για μεταρρυθμίσεις.

«O Gucci καθοδηγείται από ζητήματα που επηρεάζουν θεμελιωδώς και δημιουργούν το συλλογικό μας μέλλον» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Μάρκο Μπιτσάρι, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ιταλικού οίκου.

«Είναι υψίστης σημασίας να οικοδομήσουμε αυτό το μέλλον για να είναι πιο δίκαιο, στο οποίο δεν θα επιτρέπεται η επικράτηση της αδικίας και των διακρίσεων σε όλες τις μορφές τους. Λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα γεγονότα, η ακλόνητη δέσμευσή μας για την καταπολέμηση του ρατσισμού και τη μάχη για την ισότητα είναι τώρα ακόμη ισχυρότερη» πρόσθεσε.

Το 2018 ο Gucci παρουσίασε τον ιστότοπο Gucci Equilibrium ως τρόπο καταγραφής των στόχων και των δραστηριοτήτων του στους καταναλωτές και τους ενθάρρυνε να συμμετάσχουν ενεργά στον διάλογο.

Επίσης, δημιούργησε το hashtag #GucciCommunity για να είναι καλύτερα συνδεδεμένος με το κοινό του, το οποίο ο οίκος προβάλλει ως ομοϊδεάτες που ασχολούνται ενεργά με τη συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους και τον πλανήτη, τους δύο καθοριστικούς πυλώνες του Gucci Equilibrium.

«Ως εταιρεία, θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε σε θετικές αλλαγές για τους ανθρώπους και τη φύση σε όλες τις δραστηριότητές μας» συνέχισε ο Μπιτσάρι.

«Έχουμε επίσης την ευθύνη, ως παγκόσμιo brand, να είμαστε ενεργοί συνεργάτες εντός της κοινότητας για να υποκινήσουμε την αλλαγή και το Gucci Equilibrium έχει την ικανότητα να καλεί και να ενώνει μια κοινότητα φωνών για να βοηθήσει στην ώθηση προς τα εμπρός».

Μέχρι στιγμής, στο Gucci Equilibrium έχουν δημοσιευθεί άρθρα για τις δράσεις του με στόχο τη δημιουργία χώρου για την προώθηση της διαφορετικότητας στη βιομηχανία μόδας, οι οποίες εντάσσονται στο πρόγραμμα Gucci Changemakers και για την εκστρατεία #StandWithWomen, κατά της βίας βασισμένης στο φύλο κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 και για το πώς προσπαθεί να είναι βιώσιμη εταιρεία, με στρατηγικές για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024