Δικηγόρος Ιωάννας: Περίεργο να μην ομολογείς και να έχεις ψυχιατρικά προβλήματα
Ο δικηγόρος της Ιωάννας τόνισε πως το ενδεχόμενο ψυχολογικής διαταραχής έρχεται σε αντίθεση με τις πράξεις της δράστιδος αλλά και την οργάνωση του σχεδίου της
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο δικηγόρος της άτυχης 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, Απόστολος Λύτρας.
Ο κ. Λύτρας σημείωσε πως υπάρχει μια μεθόδευση από την πλευρά της υπεράσπισης της 35χρονης, φερόμενης ως δράστιδος, έτσι ώστε να παρουσιαστεί ως άτομο ψυχολογικά διαταραγμένο, με το επόμενο βήμα να είναι η αίτηση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης από τον ανακριτή.
«Δε γίνεται να μην ομολογείς αλλά να έχεις και ψυχιατρικά προβλήματα. Θα έπρεπε ένα από τα δύο. Δεν ομολογώ αλλά έχω και ψυχιατρικά προβλήματα είναι λίγο περίεργο».
Ο δικηγόρος της άτυχης 34χρονης τόνισε πως το ενδεχόμενο ψυχολογικής διαταραχής έρχεται σε αντίθεση με τις πράξεις της δράστιδος αλλά και την οργάνωση του σχεδίου της.
«Φαντάζομαι ότι ο μέσος άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί αν η γυναίκα αυτή έχει ψυχιατρικά ή ψυχολογικά προβλήματα».
Αναφερόμενος στην Ιωάννα, ο κ. Λύτρας σημείωσε πως όταν πληροφορήθηκε για την κατηγορούμενη «πάγωσε».
«Ο λόγος είναι ότι την δράστιδα την έχει δει ελάχιστες φορές. Κάποια στιγμή δέχθηκε ένα αίτημα φιλίας από κάποιον και τότε η δράστις της έστειλε ένα μήνυμα».
Ο ίδιος ανέφερε πως η Ιωάννα δεν γνώριζε τον συγκεκριμένο άντρα.
«Δεν τον γνωρίζει η Ιωάννα, δεν τον έχει δει ποτέ».
Ο κ. Λύτρας τόνισε πως οι πληροφορίες που διαθέτει για την υπόθεση στηρίζονται σε όσα του έχει πει η 34χρονη.
«Δεν έχω δικογραφία στα χέρια μου. Θα πρέπει να απολογηθεί η κατηγορουμένη πρώτα».
- Τι κάνουν οι έφηβοι όταν μεγαλώσουν; Οι 3 στους 4 νέους εργαζόμενους δεν βγάζουν το μήνα
- Κοζάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 78χρονος που είχε εξαφανιστεί – Ταυτοποιήθηκε η σορός του
- Μεγάλη ένταση έξω από την Allwyn Arena με την αστυνομία και οπαδούς
- «Ήμουν σε παρακμή, ήμουν ανόητη, ήμουν χαζή» – Οι σκοτεινές ημέρες της Ντόνα Σάμερ
- Η τελική βαθμολογία των playoffs 5-8 της Super League (pic)
- Κέντρο Στίμσον για το Μαρόκο: Στρατηγικές τοποθετήσεις και άλματα προόδου
