Αποκάλυψη «Βήματος της Κυριακής»: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της Marfin με νέα στοιχεία
Νέα στοιχεία φέρνει στο φως η έρευνα της αστυνομία για την υπόθεση της Μarfin και του θανάτου τριών ανθρώπων
Νέα στοιχεία φέρνει στο φως η έρευνα της αστυνομία για την υπόθεση της Μarfin και του θανάτου τριών ανθρώπων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», φωτογραφίες και καταθέσεις βάζουν στο μικροσκόπιο τουλάχιστον δέκα άτομα, μεταξύ αυτών και μια γυναίκα.
Τα στοιχεία που παρουσιάζει η εφημερίδα έχουν προκύψει από την επανεξέταση φωτογραφιών, μαρτυρικών καταθέσεων και εργαστηριακών ευρημάτων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, περισσότερα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα, έχουν ταυτοποιηθεί και θεωρούνται μέλη εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε με προετοιμασία, σχέδιο και ενιαίο συντονισμό.
Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι τα στοιχεία είναι τέτοια, που θα τους οδηγήσουν σε τεκμηρίωση αδικημάτων και απόδοση κατηγοριών.
- Το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας κατέσχεσε τεράστιο φορτίο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό
- Η Ρωσία μέσω της Μαρία Ζαχάροβα διαψεύδει τον θάνατο Ναβάλνι από δηλητήριο βατράχου
- Η Νέα Ζηλανδία στο έλεος νέων καταιγίδων και ισχυρών ανέμων μετά από πλημμύρες με έναν νεκρό
- Γιατί αυτός είναι ο πιο παγωμένος χειμώνας των crypto
- Ο Τραμπ ακόμη «ποθεί» η χώρα του να αποκτήσει τη Γροιλανδία, τονίζει η πρωθυπουργός της Δανίας
- Mattel vs Hasbro – Η μάχη των παιχνιδιών στον ψηφιακό κόσμο