Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Online δημοπρασία για τους πληγέντες της πανδημίας του κοροναϊού

Online δημοπρασία για τους πληγέντες της πανδημίας του κοροναϊού

Ο οίκος Sotheby's στο Χονγκ Κονγκ συνεργάστηκε με το δημιουργικό στούντιο AllRightsReserved για διαδικτυακή δημοπρασία που εντάσσεται στη σειρά Contemporary Showcase

Ο οίκος Sotheby’s στο Χονγκ Κονγκ συνεργάστηκε με το δημιουργικό στούντιο AllRightsReserved για διαδικτυακή δημοπρασία που εντάσσεται στη σειρά Contemporary Showcase.

Αξιοποιώντας το αρχείο συλλογών περιορισμένης έκδοσης και μοναδικά έργα τέχνης του δημιουργικού στούντιο, όλα τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για την εκστρατεία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, Tung Wah Group of Hospitals «Share Love & Fight the Epidemic» με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από την πανδημία του κοροναϊού.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Χονγκ Κονγκ θα διοχετεύσει τα έσοδα από τη δημοπρασία ως εφάπαξ βραχυπρόθεσμη οικονομική βοήθεια σε οικογένειες που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη πανδημία.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε για πρώτη φορά σε δημοπρασία του Sotheby’s και θα παρουσιάσουμε αυτά τα εικονικά συλλεκτικά αντικείμενα στον κόσμο… Πολλά από τα έργα αντιπροσωπεύουν πολύτιμες, κοινές αναμνήσεις μας από το ξεκίνημά μας και είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να δωρίσουμε τα έσοδά μας από την πώληση για καλό σκοπό στην τοπική κοινότητα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του στούντιο.

Τα ξεχωριστά κομμάτια της δημοπρασίας είναι το γλυπτό, κίτρινο λαστιχένιο παπί του Ολλανδού καλλιτέχνη, Florentijn Hofman, το οποίο εκτιμάται ότι θα πωληθεί 3.600-6.200 δολάρια, το «Skateboard Bench» του Ιάπωνα εικονογράφου, Yu Nagaba, καθώς και έργα των KAWS, Verdy, Yu Nagaba, David Shrigley, Joan Cornellà.

Οι προσφορές θα υποβάλλονται από τις 8 έως τις 15 Ιουνίου στο website του Sotheby’s.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024