Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Στο «σφυρί» στίχοι του Μπόνο και γόβες της Έιμι Γουάινχαουζ

Κοροναϊός : Στο «σφυρί» στίχοι του Μπόνο και γόβες της Έιμι Γουάινχαουζ

Αγαπημένα αντικείμενα της Έιμι Γουάινχαουζ, του Μπόνο των U2 και άλλων καλλιτεχνών, τίθενται σε δημοπρασία από τη δισκογραφική εταιρεία Island Recordsσε για καλό σκοπό

Μια all star δημοπρασία  με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για ανθρωπιστικές οργανώσεις, εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, διοργανώνει η δισκογραφική εταιρεία Island Records.

Ανάμεσα στα αντικείμενα και τις βιωματικές εμπειρίες που βγαίνουν στο «σφυρί» βρίσκονται χειρόγραφοι στίχοι του Μπόνο των U2, ένα ζευγάρι γόβες που φορούσε η Έιμι Γουάινχαουζ, κιθάρα με την υπογραφή του Σον Μέντες, online μαθήματα μπάντζο από τον Γουίνστον Μάρσαλ των Mumford & Sons, δύο εισιτήρια για συναυλία της Γκρέις Τζόουνς στο Φεστιβάλ Meltdown το 2021, τριήμερο στο ξενοδοχείο Strawberry Hill Hotel στη Τζαμάικα κ.α.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία On Love Covid-19 Relief Auction, που φέρει το όνομα μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μπομπ Μάρλεϊ, θα διατεθούν στις οργανώσεις που υποστηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, NHS Charities Together και τη Feeding America στις ΗΠΑ.

H βρετανο-τζαμαϊκανή δισκογραφική εταιρεία Island Records ιδρύθηκε από τον Κρις Μπλάκγουελ το 1959 και έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ των U2, Roxy Music και Αριάνα Γκράντε.

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων, Strawberry Hill, στα Μπλε Όρη της Τζαμάικα, το οποίο προσφέρει στη δημοπρασία τριήμερη διαμονή είναι του Κρις Μπλάκγουελ.

Η δημοπρασία θα μεταδοθεί ζωντανά με οικοδεσπότη τον ηθοποιό και σεναριογράφο, Μπίλι Πόρτερ σήμερα 21 Μαΐου.

Ο Μπόνο των U2 θα υπογράψει στίχους στο Where the Streets Have No Name για εκείνον που θα αποκτήσει ένα υπογεγραμμένο box set του Joshua Tree.

Τα Abbey Road Studios προσφέρουν για τη δημοπρασία μια ιδιωτική περιήγηση και ο street art καλλιτέχνης Mr. Brainwash δίνει έργο που απεικονίζει τον Μπομπ Μάρλεϊ.

Στη δημοπρασία θα πωληθούν ακόμα ρούχα που φορέθηκαν στη σκηνή σε συναυλίες από τους Dizzee Rascal, Hozier, Sean Paul και Catfish & the Bottlemen και οι Dermot Kennedy και Jamie Cullum είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που δημοπρατούν ιδιωτικές συναυλίες.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024