Επίθεση με βιτριόλι: «Η 34χρονη ήρθε στο νοσοκομείο τρέχοντας και ουρλιάζοντας»
Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Πάρης Μπουλές, διευθυντής επειγόντων στο Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, και τώρα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της
Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Πάρης Μπουλές, διευθυντής επειγόντων στο Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, και τώρα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της.
Όπως ανέφερε ο κ. Μπουλές «νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες».
Όπως είπε «η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της, καθώς και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι».
«Στην ερώτησή μου για το αν ήταν εσκεμμένο ώστε να φωνάξουμε την αστυνομία, μου είπε “δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι”. Ήταν δύσκολη η επικοινωνία λόγω του σοκ που βίωνε» κατέληξε ο κ. Μπουλές.
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
- Πίζα – Γιουβέντους 0-2: Χτίζει σερί η Μεγάλη Κυρία
- Πλακιάς: Όσο πλησιάζει η δίκη για τα Τέμπη, τόσο πιο πολύ θα αναφέρεται το οικονομικό για ευνόητους λόγους – Διαψεύδει δημοσιεύματα

