Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Φοξ - Μπράιαν Όστιν Γκριν: Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια γάμου

Μέγκαν Φοξ – Μπράιαν Όστιν Γκριν: Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια γάμου

Έπειτα από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, η Μέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν αποκάλυψε πως μετά από δέκα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά με την Μέγκαν Φοξ, ο γάμος τους έλαβε τέλος.

Συγκεκριμένα στο podcast του, ο σταρ της σειράς Beverly Hills, 90210 είπε ότι αυτός και η Μέγκαν Φοξ αποφάσισαν να συνεχίσουν σε ξεχωριστούς δρόμους μετά το γάμο τους το 2010 και τα τρία παιδιά που απέκτησαν μαζί.

Ο Γκριν είπε ότι η Μέγκαν Φοξ ήταν αυτή που του είπε πέρυσι για πρώτη φορά ότι ένιωθε ότι θα ήθελε να περάσουν χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο, αφού επέστρεψε σπίτι μετά από αρκετές εβδομάδες γυρισμάτων στο εξωτερικό.

«Συνειδητοποίησα όσο ήμουν μόνη, μακριά, ότι νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου και μου άρεσε καλύτερα αυτή η εμπειρία. Και νομίζω ότι είναι κάτι που ίσως αξίζει να δοκιμάσω για μένα», φέρεται να του είπε η Μέγκαν Φοξ, ενώ ο Μπράιαν Όστιν Γκριν δηλώνει ότι αυτή η διαπίστωση τον αναστάτωσε αρχικά, αλλά συνειδητοποίησε πως δεν θα μπορούσε να την εμποδίσει.

View this post on Instagram

#mood #tbt

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Τρίτο πρόσωπο η αιτία του χωρισμού;

Η αποκάλυψη του χωρισμού μεταξύ Μέγακν Φογ και Μπράιαν Όστιν Γκριν, έρχεται ενώ πρόσφατα παπαράτσι εντόπισαν την ηθοποιό με τον μουσικό Machine Gun Kelly.

Ωστόσο ο Γκριν είπε πως ο μουσικός δείχνει να είναι «καλός τύπος», προσθέτοντας ότι είναι απλώς φίλοι για την ώρα. Ζήτησε επίσης να μην στοχοποιηθεί η πρώην πλέον σύζυγός του.

«Θα την αγαπώ πάντα και θα με αγαπάει πάντα», είπε ο ηθοποιός. «Ποιος ξέρει αν αυτό είναι το τέλος του ταξιδιού. Έχουμε πολλή ζωή μπροστά μας», πρόσθεσε αφήνοντας μια ελπίδα επανασύνδεσης.

Ο Γκριν είπε ότι αυτός και η Φοξ θα διατηρήσουν φιλικές σχέσεις και πως θα «εξακολουθούν να κάνουν οικογενειακές διακοπές μαζί για τα παιδιά».

View this post on Instagram

I mean…… Rise of the Resistance is AWESOME!!!

A post shared by Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) on

View this post on Instagram

I will give you roots and I will give you wings.

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Ωστόσο, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η προσαρμογή στο νέο μοντέλο είναι «μια μεγάλη αλλαγή και για τους δυο μας».

Η Μέγκαν Φοξ δεν έχει προβεί σε σχόλιο για τον χωρισμό της από τον ηθοποιό ενώ για κάποιους η επιβεβαίωση του διαζυγίου δεν αποτελεί έκπληξη καθώς και οι δύο έχουν φωτογραφηθεί συχνά χωρίς βέρες το τελευταίο διάστημα.

Σήμειώνεται τέλος, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζει το ζευγάρι αφού είχαν χωρίσει και το 2016 αλλά η εγκυμοσύνη και το παιδί που ήρθε στον κόσμο λίγο μετά το χωρισμό τους, του έφερε ξανά κοντά.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024