Άλλο ένα βήμα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση κάνει η Premier League, με τις 20 ομάδες του πρωταθλήματος να ψηφίζουν ομόφωνα την επανέναρξη των προπονήσεων από την ερχόμενη Τρίτη (19/5).
Την απόφαση αυτή την πήραν από κοινού τόσο οι ιδιοκτήτες, όσο και προπονητές με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων αλλά και η επιστημονική ομάδα της Premier League, κάνοντας έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα προπονήσεων θα πραγματοποιείται σε μικρά γκρουπ στα οποία δεν θα επιτρέπεται η σωματική επαφή, ενώ θα υπάρχουν και οι κατάλληλες αποστάσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές για την τήρηση του πρωτοκόλλου υγείας κόντρα στο κορωνοϊό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα επιτρεπόταν η μεμονομένη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούσαν να προπονηθούν μονάχα σε διαφορετικά γήπεδα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι σύλλογοι της Serie A συζήτησαν τις νομοθετικές ρυθμίσεις και εξέφρασαν ομόφωνα τις αντιρρήσεις τους για τους φορείς λαϊκής συμμετοχής φιλάθλων. Οι πέντε λόγοι που διαφωνούν
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League