Ο Γ. Μώραλης στο MEGA για την ανάπλαση του Πύργου του Πειραιά
Σύμφωνα με τον κ. Μώραλη πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για την πόλη του Πειραιά, καθώς είναι ένα κτίριο του 1973, το οποίο ποτέ δεν αξιοποιήθηκε
Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, για την ανάπλαση του Πύργου του Πειραιά, την οποία ξεκινά ο δήμος και θα παραδοθεί στην πόλη σε 32 μήνες.
Σύμφωνα με τον κ. Μώραλη πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για την πόλη του Πειραιά, καθώς είναι ένα κτίριο του 1973, το οποίο ποτέ δεν αξιοποιήθηκε.
«Περνάει από μια αδράνεια και στασιμότητα σε μια εξέλιξη», είπε χαρακτηριστικά.
Προορίζεται για χρήσεις πολεοδομικού κέντρου, με καταστήματα, γραφεία, εστιατόριο με 360 μοίρες θέα και πιθανώς ξενοδοχείο.
«Σε 32 μήνες θα έχουμε ένα νέο κτίριο, σύγχρονο που θα προσφέρει θέσεις εργασίας και σημαντικά έσοδα για το δήμο», δήλωσε ο κ. Μώραλης.
Οι ανάδοχες εταιρείες είναι η ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων, η prodea και η demand. Για το δήμαρχο οι ιδιωτικές επενδύσεις είναι αυτές που θα αναπτύξουν μια πόλη και όχι το δημόσιο.
Η συγκεκριμένη επένδυση θα αποφέρει στο δήμο περίπου 1.000.000 ευρώ έσοδα το χρόνο και είναι μια σημαντική ενέργεια που έρχεται σε μια περίοδο όπου όλοι φοβόμαστε την αναστολή επενδύσεων.
- Ο Jay-Z, ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και ο Pusha T αναφέρονται στις τελευταίες κυκλοφορίες από το αρχείο Επσταϊν
- Πρόβλημα στο «Nick Galis Hall»: Στάζει η οροφή λόγω έντονης βροχόπτωσης (vid)
- Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος τον Φεβρουάριο – Πότε θα είναι διαθέσιμο το myBusinessDynamic
- LIVE: Άρης – Παναθηναϊκός
- Πώς θα γίνει το 2026 η χρονιά που θα αρχίσετε να γίνεστε πλούσιοι;
- Τι συμβαίνει στο σώμα μας αν δεν φάμε τίποτα για 36 ώρες – Δείτε προσομοίωση
