Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανώγεια: Ξεσπάει μέσα από τη φυλακή ο 29χρονος – «Απάνθρωπο και άδικο το σενάριο ότι σκότωσα τον πατέρα μου»

Ανώγεια: Ξεσπάει μέσα από τη φυλακή ο 29χρονος – «Απάνθρωπο και άδικο το σενάριο ότι σκότωσα τον πατέρα μου»

Ο Μανώλης Καλομοίρης ξεσπά μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται για το φόνο του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη.

Στην αντεπίθεση περνά ο Μανώλης Καλομοίρης για να απαντήσει στους ισχυρισμούς που κατατέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες δημόσια και τον «φωτογράφιζαν» ως τον άνθρωπο που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα στο διπλό φονικό στα Ανώγεια τον 63χρονο πατέρα του, Λευτέρη Καλομοίρη.

Ο Μανώλης Καλομοίρης ξεσπά μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται για το φόνο του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews χαρακτηρίζει «απάνθρωπο και άδικο το σενάριο ότι τάχα σκότωσα τον πατέρα μου».

Ο καθ’ ομολογία του δράστης του φόνου του 30χρονου Ξυλούρη μέσα από το κατάστημα κράτησης «Κρήτη – 1» στην Αγιά Χανίων λέει: «Δεν με αποτελειώνει η κατηγορία που αντιμετωπίζω, ούτε η τραγωδία που βιώνω αυτές τις μέρες, ούτε ο ανείπωτος πόνος μου για τον άδικο χαμό του πατέρα μου με γονατίζει, παρά μόνο με σκοτώνει το απάνθρωπο σενάριο που επινοήθηκε ότι τάχα εγώ σκότωσα τον πατέρα μου…».

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες η πλευρά της οικογένειας Ξυλούρη υποστήριζε ότι ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης, εκτός από τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη, σκότωσε και τον ίδιο του τον πατέρα το σαββατόβραδο (02.05.2020) της αιματηρής συμπλοκής στα Ανώγεια.

«Αυτό δεν μπορώ να το αντέξω, ούτε πιστεύω ότι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου θα το άντεχε. Πιστεύω στο Θεό και στη Δικαιοσύνη, ότι θα αποδειχτούν όλα αυτά που από την πρώτη στιγμή υποστηρίζω», τονίζει ο 29χρονος στη Realnews, αναφερόμενος σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024