Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανώγεια: Συγκλονίζει ο αδελφός του 30χρονου θύματος - Ας είναι αιτία να μην χαθεί άλλη ψυχή

Ανώγεια: Συγκλονίζει ο αδελφός του 30χρονου θύματος – Ας είναι αιτία να μην χαθεί άλλη ψυχή

Συγκλονιστικά είναι τα όσα ανέφερε ο αδελφός του 30χρονου θύματος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου LIVE NEWS στο MEGA σχετικά με τα όσα οδήγησαν στο διπλό φονικό στα Ανώγεια

Ο αδερφός του Γ. Ξ, Δ.Ξ. μίλησε στο LIVE NEWS σχετικά με όσα οδήγησαν στον χαμό του αδελφού του, στο διπλό φονικό που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στα Ανώγεια βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

«Εγώ έχασα τον αδερφό μου. Έχασα έναν καλοσυνάτο άνθρωπο. Τη Δευτέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να βρεθεί το όπλο να πάει στη δικαιοσύνη και να δείξει. Θέλουμε την αλήθεια και μόνο. Δεν θέλουμε ψέματα. Το όπλο το βρήκα όπως είπατε. Τα είπα, δεν μπορώ να τα ξαναλέω. Η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της από εκεί και πέρα», σημείωσε ο Δ.Ξ..

«Το όπλο που είχε ο αδερφός μου δεν ξέρω πώς έφτασε στην ταράτσα του σπιτιού μου. Εγώ ήμουν χαμένος, έψαχνα, ρωτούσα, είδα μια σακούλα, είδα το όπλο και το πήγα στην αστυνομία. Το όπλο ήταν το αδερφού μου. Αυτός το είχε πάντα. Δεν είχε άδεια οπλοφορίας», πρόσθεσε.

«Δεν έχω μάθει τίποτα. Νομίζω ότι έχει ταυτοποιηθεί ότι το όπλο είναι του αδερφού μου. Περιμένω τη δικαιοσύνη να ταυτοποιηθούν και τα βλήματα, να μου πουν τι έγινε. Σαν οικογένεια, για το χωριό μου, δεν το ήθελε κανείς αυτό που έγινε. Και εμείς χάσαμε και αυτοί έχασαν. Αυτά εννοείται ότι δεν πρέπει να συμβαίνουν. Ας είναι αιτία ο αδερφός μου να μην χαθεί άλλη ψυχή. Όσοι ξέρουν να μιλήσουν», ανέφερε ακόμη ο Δ.Ξ..

«Είχαν λυθεί οι διαφορές που είχαμε παλιά. Με τον συγχωρεμένο μιλούσα. Με όλους μιλούσα. Δεν ξέρω πώς έγινε το κακό. Να μου πείτε και εμένα τον λόγο. Ήμουν στο καφενείο την ώρα του συμβάντος. Δεν άκουσα τίποτα. Με πήραν τηλέφωνο, έτρεξα, μέχρι να τρέξω τον είχαν στο νοσοκομείο, δεν πρόλαβα», εξήγησε συντετριμένος.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο βεντέτας, ο ίδιος τόνισε «πονάμε και πονάνε. Να αφήσουμε τα πολλά και να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Όσοι πρέπει να μιλήσουν να το κάνουν, να φανεί η αλήθεια. Το ψέμα είναι κακό και τρώει τον άνθρωπο. Φταίμε δεν φταίμε. Με ηρεμία και σύνεση».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε στην κάμερα του MEGA:

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024