«Οι επιπτώσεις της απόφασης του γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ». Αυτό είναι το πολύ σημαντικό θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί ο Κύκλος Ιδεών διοργανώνοντας διαδικτυακή δημόσια συζήτηση.
Θα συμμετάσχει μάλιστα και ο κεντρικός τραπεζίτης, Γιάννης Στουρνάρας, και θα έχει ενδιαφέρον τι θα πει και για το QE αλλά και για τις τράπεζες και πως αυτές θα οχυρωθούν απέναντι στην κρίση.
Συγκεκριμένα, συζητούν:
Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Βασίλης Σκουρής, πρώην Πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, που θα συντονίσει και τη συζήτηση
Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη, 12 Μαΐου 2020, ώρα 18:30
Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας