Κουτσούμπας : Σε δεινή θέση οι εργαζόμενοι στο χώρο του Πολιτισμού – Το ΚΚΕ είναι στο πλευρό τους
Τη συπαράσταση του ΚΚΕ, στον αγώνα των καλλιτεχνών και συνολικά των εργαζομένων στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, εξέφρασε σε δήλωσή του ο γγ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, σημειώνοντας ότι έχουν περιέλθει σε δεινή θέση λόγω της πανδημίας.
Τη συπαράσταση του ΚΚΕ, στον αγώνα των καλλιτεχνών και συνολικά των εργαζομένων στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, εξέφρασε σε δήλωσή του ο γγ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, σημειώνοντας ότι έχουν περιέλθει σε δεινή θέση λόγω της πανδημίας.
Η δήλωση Κουτσούμπα
«Οι καλλιτέχνες, οι δημιουργοί, συνολικά οι εργαζόμενοι στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, οι οποίοι διαχρονικά δοκιμάζονται από την ανεργία, την περιστασιακή απασχόληση, βρίσκονται σήμερα, λόγω της πανδημίας, σε δεινή θέση. Μουσικές και θεατρικές σκηνές, συναυλίες, θέατρα, κινηματογράφοι, μουσεία, Φεστιβάλ και τόσα άλλα, ανέστειλαν τη λειτουργία τους, αφήνοντας όλους αυτούς τους ανθρώπους στο αέρα, χωρίς καν το επίδομα των 800 ευρώ για τη μεγάλη πλειοψηφία τους» αναφέρει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή συμπαραστάθηκε στις διεκδικήσεις, στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους. Για αυτό και κατέθεσε Πρόταση Νόμου στη Βουλή για άμεση λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης των εργαζομένων στον Πολιτισμό, ώστε να εξασφαλιστεί στοιχειωδώς η επιβίωσή τους» τονίζει ο κ. Κουτσούμπας.
- «Μαϊμού» υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν γυναίκα στην Ραφήνα
- Χανιά: Απαγόρευση για κολύμπι σε κεντρική παραλία λόγω λυμάτων
- Οι συμβουλές του Κλοπ στην Λίβερπουλ για τον αντικαταστάτη του Σαλάχ
- Αν το κυβερνοέγκλημα ήταν χώρα, θα ήταν η 3η πλουσιότερη
- Η Παραγουάη έκανε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόμες (vid)
- Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Τάιγκερ Γουντς – Ανετράπη το όχημά του, άγνωστη η κατάσταση της υγείας του

