Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία : Η Bundesliga θα συνεχιστεί και σε περίπτωση κρούσματος κοροναϊού

Γερμανία : Η Bundesliga θα συνεχιστεί και σε περίπτωση κρούσματος κοροναϊού

Η Βundesliga ως γενική θεώρησή της έχει την αντίληψη συμβίωσης με τον κοροναϊό, ο οποίος δε θα εξαλειφθεί αμέσως, αλλά θα ταλαιπωρεί τις κοινωνίες τους επόμενους μήνες

Το πρωτόκολλο επιστροφής της Bundesliga στη δράση μιλά συνολικά για 20.000 τεστ, γάντια στο γυμναστήριο, θερμομέτρηση, ονομαστικό μπουκάλι νερού, φαγητό από το σπίτι, συνέχιση δράσης σε περίπτωση κρούσματος και σαφή καταμερισμό των ατόμων.

Το πιο σημαντικό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η διοργανώτρια Αρχή είναι κατηγορηματική: ακόμη και να διαγνωσθεί κάποιος θετικός, η δράση θα συνεχιστεί.

Οι ομάδες της πρώτης και της δεύτερης γερμανικής κατηγορίας συμφώνησαν ότι είναι έτοιμες να επιστρέψουν στη δράση στις 9 Μαΐου –νεότερες πληροφορίες αφήνουν ανοιχτό το παράθυρο για 16 ή 23 του επόμενου μήνα–, ωστόσο την τελική απόφαση θα λάβει η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ.

«Εάν διαγνωσθεί παίκτης θετικός, θα τεθεί σε καραντίνα και συνεχίζεται η δράση με τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας για όλους. Το όνομά του δε θα δοθεί στη δημοσιότητα, η απομόνωση θα είναι άμεση, ενώ ειδική ομάδα θα αναλάβει να ηρεμήσει την οικογένειά του και τα συγγενικά του πρόσωπα» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η Βundesliga ως γενική θεώρησή της έχει την αντίληψη συμβίωσης με τον κοροναϊό, ο οποίος δε θα εξαλειφθεί αμέσως, αλλά θα ταλαιπωρεί τις κοινωνίες τους επόμενους μήνες.

Συνολικά, η Bundesliga έχει εξασφαλίσει 20.000 τεστ κοροναϊού για τις εναπομείνασες εννιά αγωνιστικές, αλλά και το Κύπελλο (ημιτελικά και τελικό).

«Πρέπει να προστατέψουμε τη βιομηχανία μας, η οποία απασχολεί 60.000 εργαζομένους σε όλη τη Γερμανία» ανέφερε εκπρόσωπος της διοργανώτριας Αρχής στον Der Spiegel.

Όσον αφορά τις προπονήσεις, τα ντους θα είναι ορισμένης χρονικής διάρκειας, η άσκηση στο γυμναστήριο θα γίνεται με χρήση γαντιών, ενώ κάθε εργαζόμενος της ομάδας (από τους παίκτες μέχρι τα στελέχη) θα έχει δικό του μπουκάλι νερό για να γεμίζει, το οποίο θα φέρει το όνομά του.

Στο γήπεδο πέρα από τα τεστ θα διενεργείται και θερμομέτρηση, ενώ ο κάθε παίκτης θα φέρνει καθημερινά φαγητό από το σπίτι του για όσο διάστημα βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024