Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρούφους Γουένράιτ «αγνοεί τους κανόνες»

Ο Ρούφους Γουένράιτ «αγνοεί τους κανόνες»

Ο Αμερικανο-καναδός καλλιτέχνης με αφορμή το επερχόμενο cd του μιλάει στον Γκάρντιαν για την κατάθλιψη, την κόρη του και την προειδοποίηση του Λέοναρντ Κοέν

« Μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση αποφάσισα ν αναβάλλω την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ «Unfollow the Rules» έως τις 10 Ιουλίου.. Ζούμε σε αβέβαιες στιγμές. Τα cd και τα Lp είναι κολλημένα στην αποθήκη. Ξέρετε είμαι άντρας «παλιάς κοπής» και για μένα το φυσικό προϊόν είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είμαι ενθουσιασμένος με την νέα μου δουλειά, για αυτό θέλω να την ζήσετε ιδανικά, να την ακούσετε στο καθιστικό σας διαβάζοντας τους στίχους στο φυλλάδιο που σχεδίασα ».

Ετσι επέλεξε να αναγγείλει την αναβολή της κυκλοφορίας του επόμενου δισκογραφικού του εγχειρήματος ο Ρούφους Γουένράιτ, μέσα από το λογαριασμό του στο instagram.

Το «Unfollow the Rules» (αγνοώντας τους κανόνες). Ο Αμερικανο- Καναδός καλλιτέχνης στο ίδιο ποστ αναφέρει ότι η παγκόσμια πανδημία είναι μια ευκαιρία «να πάρουμε μερικά μαθήματα από ό,τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην ζωή μας και να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στο μέλλον. Να μειώσουμε την ταχύτητα με την οποία ζούμε και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και το περιβάλλον. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

Ο Ρούφους Γουένράιτ μίλησε στον Γκάρντιαν με αφορμή το «Unfollow the Rules» για όσα τον διαμόρφωσαν, τις επιρροές του, τους δασκάλους του, την κατάθλιψη αλλά και την επιλογή να αποκτήσουν με τον σύντροφό του μια κόρη.

«Ημουν πάντα παλαιάς κοπής. Αρχισα να πίνω όταν ήμουν πολύ νέος. Εμφανίστηκα στην όπερα 13 ετών και αναζήτησα ηλικιωμένους μουσικούς. Δεν έβρισκα ενδιαφέρον στους ανθρώπους της ηλικίας τους, Ηταν σαν να προσπαθούσα πάντα να επιταχύνω την ζωή μου. Η καλύτερη φίλη μου ήταν η μητέρα μου. Ημασταν σαν ζευγάρι ακόμη και όταν γνώρισα τον άντρα μου ».

Αποκάλυψε επίσης ότι το ν αποκτήσει παιδί με την Λόρκα Κοέν ήταν ιδέα της μητέρας του.

« Οι λόγοι ήταν δυο: Καταρχάν η «ένωση» Κοέν/Γουένράιτ και δεύτερον ήθελε να ξέρει πως όταν πεθάνει θα έχω κάποιον κοντά μου. Βλέπω την μητέρα μου μέσα στην κόρη μου. Οταν πέθανε χρειάστηκε πέντε χρόνια για να ξεπεράσω την κατάθλιψη. Για άλλα πέντε χρόνια ήμουν καλά. Ομως φέτος τα Χριστούγεννα έπεσα πάλι σε βραιά θλίψη . Τώρα είμαι καλύτερα αλλά ήταν τρομακτικό. Με είχε προειδοποιήσει ο Λέοναρντ Κοέν ότι θα ήταν δύσκολο. Και αυτός, όπως μου εμπιστεύθηκε, παρόλο που η μητέρα του είχε πεθάνει πολλά χρόνια πριν – στο τέλος της δεκαετίας του ‘ 70- ήταν συνεχώς παρούσα».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024