Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταβάρες, ο ψηλότερος… πιανίστας στην παγκόσμια ιστορία

Ταβάρες, ο ψηλότερος… πιανίστας στην παγκόσμια ιστορία

Όσοι αγαπάτε την κλασική μουσική θα έχετε δει πολλούς πιανίστες, κανέναν όμως σαν τον Έντι Ταβάρες. Δεν είναι ο καλύτερος, είναι ο… ψηλότερος.

Εντάξει, ούτε ο Μπαχ, ούτε οι άλλοι μεγάλοι της μουσικής θα απολάμβαναν την κίνηση και τον ρυθμό του Έντι Ταβάρες, αλλά ο άνθρωπος μπασκετμπολίστας είναι.

Δεν περιμένατε να τον δείτε με φράγκο με ουρά, να κάθεται μπροστά σε ένα πιάνο και να τιθασεύει τα πλήκτρα. Όμως, με καλή διάθεση όλα γίνονται, μέχρι κι ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι πιανίστας. Όχι κορυφαίος, αλλά σίγουρα ο ψηλότερος.

Εν ώρα εκγύμνασης, με τη μουσική να αποτελεί αχώριστο σύντροφο, ο ψηλός της Ρεάλ αποφάσισε να… δοκιμάσει την ικανότητά του στο πιάνο. Προσωρινά δίχως το μουσικό όργανο με τα μαγικά άσπρα και μαύρα πλήκτρα, προτίμησε να δώσει έμφαση στην κίνηση των χεριών.

Μεταξύ μας, μπορεί να καρφώσει με μανία, να κόψει όποιον επιχειρήσει να μπει στο καλάθι, να πασάρει, όμως να παίξει πιάνο… Μπα, δεν το έχει.

Βεβαίως, εμείς οφείλουμε να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια, να μην τον αποθαρρύνουμε, άλλωστε ποτέ δεν είναι αργά, να ξεκινήσει κανείς να μαθαίνει ένα μουσικό όργανο. Και μπορεί το Κάπο Βέρντε να μην είναι γνωστό για τους κλασικούς πιανίστες που έχει βγάλει, ο Ταβάρες πάντως το χάρηκε κι εντέλει αυτό είναι που έχει σημασία.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024