Πάρτι στην εποχή του κοροναϊού! Πήραν… φωτιά τα μπαλκόνια
Από τις σαρωτικές αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή μας ο κοροναϊός δεν θα μπορούσαν να λείψουν ούτε τα πάρτι
Από τις σαρωτικές αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή μας ο κοροναϊός δεν θα μπορούσαν να λείψουν ούτε τα πάρτι.
Έτσι, με τους κανόνες απαγόρευσης κυκλοφορίας και αποφυγής συνωστισμού να βρίσκονται σε εξέλιξη είναι κατανοητό πως όσοι ήθελαν να κάνουν πάρτι, έπρεπε να βρουν έναν άλλο τρόπο.
Και τον βρήκαν!
Πρόκειται για το πάρτι στο μπαλκόνι, που έκαναν τη Μεγάλη Παρασκευή φοιτητές σε γειτονιά του Ευόσμου, σηκώνοντας όλη τη γειτονιά στο πόδι.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο του grtimes.gr, φοιτητές φορώντας στολές για να «προφυλαχθούν» από τον κοροναϊό, έφεραν την διασκέδαση στο μπαλκόνι τους και σε ολόκληρη την γειτονία.
Για δύο ώρες, από τις 20:00 το βράδυ έως και τις 22:00, σε συνεννόηση με τους διαχειριστές από τις γύρω πολυκατοικίες, πραγματοποιήθηκε το πάρτι.
Δείτε το βίντεο:
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους