Ρωσία : 1.786 νέα κρούσματα – Τα μέτρα που πήρε ο Πούτιν
Οι αξιωματούχοι δήλωσαν, ότι σχεδόν το ήμισυ των πρόσφατα μολυσμένων ανθρώπων είναι κάτω των 45 ετών. Η Μόσχα παραμένει το επίκεντρο του κοροναϊού στη Ρωσία με 1.124 νέες περιπτώσεις
Ο αριθμός των περιπτώσεων κορoναϊού στη Ρωσία αυξήθηκε κατά 1.786, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 11.917 τις τελευταίες 24 ώρες, ανέφεραν οι αρχές την Παρασκευή.
Επίσης, 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και οι νεκροί έφτασαν συνολικά τους 94, δήλωσε η ομάδα έκτακτης ανάγκης σε μια δήλωσή της. Συνολικά 795 άτομα απελευθερώθηκαν από τα νοσοκομεία μετά την αποκατάσταση, σύμφωνα με τη δήλωση.
Οι αξιωματούχοι δήλωσαν, ότι σχεδόν το ήμισυ των πρόσφατα μολυσμένων ανθρώπων είναι κάτω των 45 ετών. Η Μόσχα παραμένει το επίκεντρο του κοροναϊού στη Ρωσία με 1.124 νέες περιπτώσεις.
Οι αποφάσεις του Πούτιν
Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανήγγειλε την επέκταση της εθνικής «μη εργάσιμης εβδομάδας» μέχρι τις 30 Απριλίου, αφού η χώρα σημείωσε απότομη αύξηση κρουσμάτων.
Σε ομιλία του προσέθεσε ότι θα μεταβιβάσει την αρμοδιότητα λήψης αποφάσεων σχετικά με τα μέτρα κατά του κοροναϊού στις περιφερειακές αρχές, δεδομένων των διαφορών στις περιφέρειες στα ποσοστά μόλυνσης.
Ο Πούτιν έχει υπογράψει νομοθεσία που επιβάλλει αυστηρή τιμωρία – συμπεριλαμβανομένων και πέντε ετών φυλάκισης – για άτομα που καταδικάστηκαν για τη διάδοση ψευδών πληροφοριών σχετικά με τον κοροναϊό.
Η νομοθεσία επιβάλλει επίσης ποινές για τους ανθρώπους που παραβιάζουν τους κανόνες της καραντίνας, ακόμη και μέχρι επτά έτη στη φυλακή.
Πηγή: aa.com.tr, themoscowtimes.com
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια
- Δεύτερο γκολ απ’ τον Ελ Κααμπί και 2-0 ο Ολυμπιακός (vids)
- Φανταστικό γκολ του Ελ Κααμπί με ανάποδο «ψαλίδι» (1-0, vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442