
Κοροναϊός : 13.000 νεκροί και 400.000 κρούσματα στις ΗΠΑ
Στο επίκεντρο της πανδημίας του κοροναϊού βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι ΗΠΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασαν σήμερα τα 400.000 κρούσματα του νέου κοροναϊού, σύμφωνα με την καταμέτρηση που κάνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς.
Στις 13.000 οι νεκροί
Μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 12.912 άνθρωποι και οι ΗΠΑ οδεύουν να γίνουν το νέο επίκεντρο της πανδημίας.
Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων
Το Σάββατο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν 300.000 ενώ σήμερα ανέρχονται στις 401.166. Παρά τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας που εφαρμόζονται σταδιακά, ανά Πολιτεία, από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας αναφέρονται σε καθημερινή βάση περίπου 1.000 νεκροί σε όλη τη χώρα.
Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης, και ιδίως η πόλη της Νέας Υόρκης, συνιστά τη βασική εστία της επιδημίας.
Οι αρχές έχουν προειδοποιήσει ότι συνολικά, ακόμη και αν τηρηθούν οι οδηγίες περί κοινωνικής αποστασιοποίησης, μπορεί να πεθάνουν στις ΗΠΑ 100.000-240.000 άνθρωποι.
- Σιθωνία: «Μόλις έπεσε η στάθμη του νερού…» – Πώς εντοπίστηκαν το ανθρώπινο κρανίο και τα οστά σε ξενοδοχείο
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Greece’s Minimum Wage Debate: High Ratios, Complex Trade-Offs
- Ξεκίνησαν να αποστέλλουν τα πρώτα «ραβασάκια» οι έξυπνες κάμερες – Τι ισχύει αν δεν πληρωθούν
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Ανασχηματισμός: Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία Σχοινά, Τουρνά και Λαζαρίδη στο Προεδρικό Μέγαρο





