Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζωή Δημητράκου: Μας δείχνει πώς να κάνουμε γυμναστική… από σπίτι

Ζωή Δημητράκου: Μας δείχνει πώς να κάνουμε γυμναστική… από σπίτι

Κάθε ημέρα στις 11:20 από το MEGA η διεθνής πρωταθλήτρια του μπάσκετ μας μαθαίνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να διατηρήσουμε την σωματική και την ψυχική μας υγεία όσο μένουμε σπίτι

Ένα εικοσάλεπτο, αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και… μια τηλεόραση. Αυτά είναι τα μόνα πράγματα που χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να ενισχύσουμε την σωματική και πνευματική μας υγεία στο διάστημα που μένουμε στο σπίτι.

Μέσα από τη συχνότητα του MEGA, η διεθνής μπασκετμπολίστρια Ζωή Δημητράκου μας μαθαίνει πώς να κάνουμε “Γυμναστική…, από σπίτι” κάθε πρωί στις 11.20.

View this post on Instagram

Αυτή η περίοδος της καραντίνας είναι δύσκολη για όλους μας, καθώς είμαστε καθηλωμένοι στο σπίτι 🏡 Θελουμε λοιπόν αυτές τις μέρες να είμαστε κοντά σας και με άλλους τρόπους! Ένας από αυτούς είναι και η ώρα της γυμναστικής, που ειδικά τώρα είναι τόσο σημαντική και απαραίτητη τόσο για το σώμα όσο και την ψυχολογία μας! Δίνουμε ραντεβού λοιπόν κάθε μέρα στις 11:20 το πρωί για ένα 20λεπτο διασκεδαστικό πρόγραμμα! Μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση, αρκεί να είμαστε υγιείς 💪🏼 . #gymapospiti #mega #megaliagapi♥️ #megamou #mazi #zoidimitrakou #creativity

A post shared by ✨Zoi Dimitrakou✨ (@zoidimitrakou) on

Ασκήσεις διάρκειας είκοσι λεπτών για όλη την οικογένεια που προσφέρουν άρτια φυσική κατάσταση και ευεξία τονώνοντας την διάθεσή μας, αυτό το δύσκολο για όλους μας διάστημα. Κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας μετατρέπεται σ’ ένα μικρό προσωπικό γυμναστήριο, ενώ αντικείμενα που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας στην καθημερινότητά μας γίνονται «εργαλεία» διατήρησης της φόρμας και της πνευματικής μας ισορροπίας.

Η πρωταθλήτρια του μπάσκετ, «μένει σπίτι» και μας παρουσιάζει τις πιο εύκολες και «απαραίτητες» ασκήσεις για να εκτονωθούμε και να τονώσουμε την υγεία και την διάθεσή μας.

View this post on Instagram

. . ⚽️🏀MEGA SPORTS WEEKEND🎾🏐 . Θα σας περιμένουμε με τον @antonis_katsaros στο Κυριακάτικο αθλητικό ραντεβού μας 🥇🏆🏟 . Κυριακή στις 11:55 πμ στο @megatvcom . Θα υποδεχθούμε μέσω Skype (λόγω Covid-19) τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο αλλά και άλλους ανθρώπους του αθλητισμού! 🏊🏻‍♂️⛹🏻 . #μένουμεσπίτι 🏡 και δεν χάνουμε το χαμόγελο μας 😊 . #mega #megachannel #megaliagapi♥️ #tvshow #sport #sportstv #tvhostess #olympicgames2020 #olympicgames #megasportsweekend #sksports

A post shared by ✨Zoi Dimitrakou✨ (@zoidimitrakou) on

Ένα αστέρι του μπάσκετ με διεθνή λάμψη

Κόρη επαγγελματιών αθλητών (μιας κολυμβήτριας και ενός μπασκετμπολίστα), η Ζωή Δημητράκου σίγουρα δεν έπεσε μακριά από τη μηλιά.

Μάλιστα, ξεκίνησε την πορεία της στον αθλητισμό ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, μέχρι που ένας τραυματισμός την έκανε να αφήσει την κολύμβηση για χάρη του μπάσκετ.

Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσική Αγωγής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ άφησε ισχυρό στίγμα ως διεθνής μπασκετμπολίστρια.

View this post on Instagram

👑 🏀 👑🏀👑🏀

A post shared by ✨Zoi Dimitrakou✨ (@zoidimitrakou) on

Αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα των γυναικών σε συλλόγους της Γαλλίας, της Ρωσίας και της Τουρκίας, με το αποκορύφωμα της καριέρας της να έρχεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπου έπαιξε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου το WNBA, φορώντας τη φανέλα των Washington Mystics.

Στις 22 Μαρτίου 2009 έγινε η πρώτη Ευρωπαία (και μοναδική ως τώρα) επαγγελματίας καλαθοσφαιρίστρια που κατάφερε να πετύχει σε κάποιο αγώνα κουντράπλ-νταμπλ (quadruple-double, δηλαδή διψήφιο νούμερο σε τουλάχιστον 4 στατιστικές κατηγορίες), αλλά και η τρίτη επαγγελματίας παίκτρια σε όλο τον κόσμο που το κατάφερε ποτέ

Ο επίλογος της πορείας της στα παρκέ γράφτηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Τώρα μοιράζεται μαζί μας τα πιο πολύτιμα μυστικά για τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης, η οποία είναι αναγκαία για την καλή μας υγεία, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, κάθε πρωί στις 11.20.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024