Έλληνας κάτοικος Βρετανίας περιγράφει στο MEGA πώς βίωσε τον ιό
Την εμπειρία του στον κορωνοϊό περιέγραψε ο κάτοικος της Βρετανίας, Αχιλλέας Περιπατόπουλος, ο οποίος νόσησε από το νέο ιό και τον αντιμετώπισε μόνος του στο σπίτι χωρίς βοήθεια από τις υγειονομικές αρχές
Την εμπειρία του στον κορωνοϊό περιέγραψε ο κάτοικος της Βρετανίας, Αχιλλέας Περιπατόπουλος, ο οποίος νόσησε από το νέο ιό και τον αντιμετώπισε μόνος του στο σπίτι χωρίς βοήθεια από τις υγειονομικές αρχές.
Σύμφωνα με τον κ. Περιπατόπουλο, «όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπόρις Τζόνσον μίλησε για την ανοσία της αγέλης».
Περιέγραψε με λεπτομέρεια την εξέλιξη της ασθένειας από τη στιγμή που αισθάνθηκε τα πρώτα συμπτώματα μέχρι και τώρα που βελτιώνεται σταδιακά.
Οι πρώτες εννέα μέρες ήταν οι πιο δύσκολες για τον κ. Περιπατόπουλο, κατά τη διάρκεια των οποίων έχασε εντελώς την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης, καθώς επίσης είχε και πόνο στο στήθος και δύσπνοια. Επεσήμανε πως κάλεσε σε βοήθεια αλλά δε βρήκε ανταπόκριση καθώς δεν είχε παρουσιάσει πυρετό, επομένως δε θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα.
«Να μην υποτιμήσει κανένας τον ιό γιατί δεν έχει καμία σχέση με μια γρίπη ή κρύωμα», τόνισε.
- ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο γυναικών απεγκλωβίζεται από ανεπιθύμητες αγκυλώσεις»
- e-ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες για 2 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τη Δευτέρα
- Στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα 6χρονο κορίτσι μετά από επιπλοκή της γρίπης
- Με αιχμές για το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη η ομιλία Σαμαρά για τον Σήφη Βαλυνάκη
- «Τα χέρια στους γοφούς της μητέρας σου» – Ο DJ στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ για τον διαβόητο χορό
- Βίντεο από το «ρεσάλτο» Γάλλων κομάντο σε τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο
