Κοροναϊός : Εγκλωβισμένοι Έλληνες φοιτητές και οικογένειες σε αεροδρόμιο του Λονδίνου
«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία 200 Ελλήνων που προσπαθούν να επαναπατριστούν, ωστόσο η τελευταία πτήση από Λονδίνο ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο.
«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία 200 Ελλήνων που προσπαθούν να επαναπατριστούν, ωστόσο η τελευταία πτήση από Λονδίνο ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο.
Μιλώντας στο MEGA εξέφρασαν την ανησυχία τους, καθώς στη Βρετανία ο κοροναϊός καλπάζει και δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο
Η πτήση με την οποία θα επαναπατρίζονταν ήταν η τελευταία και ακυρώθηκε.
«Είχαμε εντολή ότι Δευτέρα και Τρίτη μπορούσαμε να πετάξουμε μόνο για επαναπατρισμό» δήλωσε μία από τους εγκλωβισμένους στο αεροδρόμιο φοιτητές.
Όπως είπε, προσπαθούν να μάθουν από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο τι πρέπει να κάνουν, τώρα που η πτήση για Ελλάδα ακυρώθηκε.
- Ρωσία: Λιμάνι και ενεργειακές υποδομές έπληξαν οι ουκρανικές δυνάμεις
- Ωρα της Γης 2026: Επιστρέφει το Σάββατο 28 Μαρτίου και με μια πρωτότυπη εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο
- Χιλή: Ο πρόεδρος Καστ αποσύρει την υποστήριξη στην προκατοχό του Μπατσελέτ για το αξίωμα της ΓΓ το ΟΗΕ
- Η άνοδος του πετρελαίου «εκτοξεύει» και τη ζάχαρη
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»