Επίσημο: Στο Αϊόνα ο Ρικ Πιτίνο!
Ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού επιστρέφει στο NCAA από το ερχόμενο καλοκαίρι ,με τον Αθλητικό Διευθυντή του κολεγίου, Ματ Γκλοβάσκι, να ανακοινώνει τη συνεργασία των δύο πλευρών.
Δεν πέρασε και πολύ ώρα από την στιγμή που ο Ρικ Πιτίνο… χτύπησε με ένα tweet του, το οποίο ουσιαστικά δεν έλυνε το πέπλο του μυστηρίου σχετικά με το εάν θα μείνει στον Παναθηναϊκό, για να έρθουν μία και καλή τα πάνω κάτω στο Τριφύλλι
Ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού είχε πάρει ήδη την απόφασή του και την μάθαμε λίγο αργότερα.
Ο Ρικ Πιτίνο συμφώνησε για την επιστροφή του στo NCAA, και συγκεκριμένα στον πάγκο του Αϊόνα, κάτι που επισημοποίησε ο Αθλητικός Διευθυντής του, Ματ Γκλοβάσκι, με το συμβόλαιό του να ξεκινάει από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Από την μεριά του ο Ρικ Πιτίνο τόνισε: «είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το ταξίδι μου στο μπάσκετ στο Μανχάταν. Τώρα είμαι έτοιμος να τελειώσω αυτό το ταξίδι στο Nιου Ροσέλ.
Θαύμασα την σπουδαία δουλειά που έκανε ο Τιμ Κλους. Θα προσπαθήσω να τη διατηρήσω σε υψηλό επίπεδο και να την ανεβάσω ακόμη περισσότερο. Μου έλειψε το κολεγιακό μπάσκετ, όσο ήμουν στην Ελλάδα. Είμαι πίσω στο σπίτι μου, εκεί απ’ όπου όλα ξεκίνησαν. Είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο».
- Αλγόριθμοι, παραπληροφόρηση και Fake News: Μπορεί η ΕΕ προσπαθεί να κρατήσει την αλήθεια ζωντανή
- Χωρίς οπαδούς της η ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό – «Στοπ» από την Αστυνομία
- ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την ευλογιά, ο αφθώδης πυρετός θα «ξεπαστρέψει» οριστικά και αμετάκλητα την κτηνοτροφία;
- Στο εδώλιο και πάλι ο πατέρας Αντώνιος για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου – Διεκόπη η δίκη
- Κλείνει δημοτικό θέατρο και αναστέλλονται όλες οι παραστάσεις
- Ζάκυνθος: Υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός του ΙΧ μετά το τροχαίο με σχολικό λεωφορείο



