Αναβάλλεται λόγω κοροναϊού το γκαλά για την απονομή βραβείου στην Τζούλι Άντριους
Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI) ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το 48ο ετήσιο γκαλά απονομής του βραβείου Συνολικής Προσφοράς στην Τζούλι Άντριους στο πλαίσιο των μέτρων για την επιδημία του κορoναϊού.
Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI) ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το 48ο ετήσιο γκαλά απονομής του βραβείου Συνολικής Προσφοράς στην Τζούλι Άντριους στο πλαίσιο των μέτρων για την επιδημία του κορoναϊού.
Το AFI αρχικά είχε προγραμματίσει να απονείμει στην Αγγλίδα ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου το βραβείο στις 25 Απριλίου στο Λος Άντζελες. Τελικά η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις αρχές καλοκαιριού.
«Η απόφαση του AFI να αναβάλει την εκδήλωση είναι απλά απάντηση στις εξελίξεις και ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή μας να εξασφαλίσουμε την ευημερία των καλλιτεχνών και του κοινού που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να γιορτάσουν τη συγκεκριμένη μορφή τέχνης της Αμερικής» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του AFI Μπομπ Γκαζάλε.
«Αυτή η κίνηση θα επιτρέψει να εστιάσουμε πλήρως την προσοχή μας στα πολλά δώρα που η Τζούλι Άντριους έχει δώσει στον κόσμο» τόνισε.
Η Τζούλι Άντριους με την πολυετή καριέρα κέρδισε ένα βραβείο Όσκαρ το 1965 για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην «Mary Poppins». Έχει επίσης πρωταγωνιστεί στο «The Sound of Music» (Η Μελωδία της Ευτυχίας) και στο «The Princess Diaries» (Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας) .
H 84χρονη ηθοποιός έχει λάβει δύο βραβεία Grammy και το Grammy Lifetime Achievement Award (Συνολικής Προσφοράς) το 2011.
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Πάνω από 400 ουκρανικά drones εξαπολύθηκαν εναντίον της Μόσχας κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Πώς η ζέστη επηρεάζει τη γάτα σας και οι τρόποι για να την προστατεύσετε
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Α’)
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- ΥΠΕΞ για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής: Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει ύψιστη προτεραιότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442