Τα μυστικά της παραδοσιακής λαγάνας
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο αρτοποιός από την Κρήτη, Νίκος Βαμβουκάκης, για το πιο χαρακτηριστικό έδεσμα της Καθαράς Δευτέρας, που δεν είναι άλλο από την παραδοσιακή λαγάνα
Spotlight
-
Συντετριμμένος ο Καλλιάνος για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του - «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή»
-
Μετά το «πράσινο φως» του Κογκρέσου... ο Μπάιντεν στέλνει τα όπλα «αυτή την εβδομάδα» στην Ουκρανία
-
Κινεζική ειλικρίνεια: «Τα οικονομικά μας δεν είναι και τόσο ρόδινα»
-
Φόβοι για καταστροφή τύπου Τσέρνομπιλ στο Κιργιστάν - Φράγματα συγκρατούν πυρηνικά απόβλητα
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο αρτοποιός από την Κρήτη, Νίκος Βαμβουκάκης, για το πιο χαρακτηριστικό έδεσμα της Καθαράς Δευτέρας, που δεν είναι άλλο από την παραδοσιακή λαγάνα.
Στο φούρνο του κ. Βαμβουκάκη οι λαγάνες βγαίνουν με διάφορες γεύσεις, κλασικές, με ελιές, πολύσπορες, καλαμποκιού κλπ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το κόστος είναι το ίδιο με πέρσι, 2,30 ευρώ τα 750 γρ., ενώ οι επιλογές των καταναλωτών ποικίλλουν, με την κλασική λαγάνα να κυριαρχεί φυσικά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις