Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ για ΚΥΣΕΑ : Το προσφυγικό θα οξυνθεί, έχει χρεοκοπήσει η συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας

ΚΚΕ για ΚΥΣΕΑ : Το προσφυγικό θα οξυνθεί, έχει χρεοκοπήσει η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας

Το προσφυγικό δε λύνεται χωρίς αμφισβήτηση της πολιτικής ΕΕ και ΝΑΤΟ, τονίζει το ΚΚΕ καλώντας την κυβέρνηση να πιέσει την ΕΕ, για να μεταβούν οι πρόσφυγες στις χώρες προορισμού τους.

Το προσφυγικό δε λύνεται χωρίς αμφισβήτηση της πολιτικής ΕΕ και ΝΑΤΟ, τονίζει το ΚΚΕ σχολιάζοντας τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ, για τη λήψη 5 έκτακτων μέτρων μεταξύ των οποίων την αναβάθμιση σε μέγιστο επίπεδο των μέτρων φύλαξης των συνόρων, την αναστολή της υποβολής αιτήσεων ασύλου και το αίτημα για ευρωπαϊκή συνδρομή.

Το ΚΚΕ, προειδοποιεί ότι το πρόβλημα θα οξύνεται, σημειώνει ότι η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας έχει χρεοκοπήσει παταγωδώς και καλεί την κυβέρνηση να πιέσει την ΕΕ, για να μεταβούν οι πρόσφυγες στις χώρες προορισμού τους.

«Έχει χρεοκωπήσει παταγωδώς η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας»

Αναλυτικότερα, το ΚΚΕ σημειώνει πως : «Όσο η κυβέρνηση δεν αμφισβητεί την πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, που ξεριζώνουν λαούς, που μεθοδεύουν τον εγκλωβισμό των προσφύγων σε νησιά και σύνορα και στηρίζουν τον Ερντογάν για τα δικά τους συμφέροντα, τόσο το πρόβλημα θα οξύνεται.

Απλώς οι πρόσφυγες και μετανάστες θα αναζητούν νέους, πιο επικίνδυνους, δρόμους διαφυγής και θα γίνονται έρμαια των διακινητών και των κυβερνήσεων που παίζουν τα διάφορα γεωπολιτικά παιχνίδια στις πλάτες τους.

Τώρα η ελληνική κυβέρνηση να ασκήσει τη μέγιστη δυνατή πίεση και με κάθε τρόπο στην ΕΕ, για να μεταβούν οι πρόσφυγες στις χώρες προορισμού τους. Για να υπάρξει δίκαιη κατανομή προσφύγων, κόντρα στο «Δουβλίνο» και τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας που έχει χρεοκοπήσει παταγωδώς» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024