Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Εισήγηση του υπουργείου Υγείας για αναβολή των αγώνων - Προτείνει κεκλεισμένων ο Αυγενάκης

Κοροναϊός : Εισήγηση του υπουργείου Υγείας για αναβολή των αγώνων – Προτείνει κεκλεισμένων ο Αυγενάκης

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται και στη χώρα μας και πλέον επηρεάζει τις αθλητικές δραστηριότητες. Το υπουργείο Υγείας εισηγείται την αναβολή όλων των αγώνων, μέχρι νεωτέρας. Κάτι που αγγίζει πρωτάθλημα, Κύπελλο, αλλά και το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την Ευρωλίγκα. Κεκλεισμένων των θυρών προτείνει το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ο κορωνοϊός έφτασε στην Ελλάδα με τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα – δύο στη Θεσσαλονίκη, ένα στην Αθήνα – ο Βασίλης Κικίλιας αποφάσισε να ακυρωθούν όλα τα καρναβάλια της χώρας και στην κυβέρνηση κάνουν σοβαρές σκέψεις για αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ή για διεξαγωγή της χωρίς φιλάθλους.

Άλλωστε δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένοι για την επόμενη εβδομάδα και πιθανή αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων θα είχε επιρροή και σε αυτά τα παιχνίδια.

Επιπλέον, την ερχόμενη Τρίτη υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την Ευρωλίγκα, που επίσης θα είναι υποψήφιο να διεξαχθεί με κλειστές πόρτες, αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε ένα τέτοιο μέτρο.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024