Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι η άγνωστη κυρία που ποζάρει δίπλα σε σταρ του Χόλιγουντ;

Ποια είναι η άγνωστη κυρία που ποζάρει δίπλα σε σταρ του Χόλιγουντ;

Ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες διάσημων σταρ του Χόλιγουντ δίπλα σε μία μυστηριώδη άγνωστη γυναίκα...

Ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών, ξεκίνησε να αναζητά μέσω social media τον νόμιμο κάτοχο ενός ασυνήθιστου άλμπουμ γεμάτου με φωτογραφίες που παρουσιάζουν μια μυστηριώδη γυναίκα να ποζάρει δίπλα σε σταρ του Χόλιγουντ.

Στο κατάστημα Opnieuw & Co στο Μόρτσελ, οι εργαζόμενοι τακτοποιούσαν κουτιά με δωρηθέντα αντικείμενα, όταν ανακάλυψαν το φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες μιας γυναίκας που χαμογελάει στο φακό,  έχοντας στο πλευρό της τους Κιάνου Ριβς, Αντζελίνα Τζολί, Τομ Κρουζ, Τζόνι Ντεπ, Ντριου Μπάριμορ, Μπρους Γουίλις, Γουίλιαμ Σάτνερ και Ελάιτζα Γουντ.

Οι διευθυντές του καταστήματος δήλωσαν ότι κανονικά καταστρέφουν προσωπικές φωτογραφίες που βρίσκονται μέσα σε κουτιά από δωρεές, αλλά θεώρησαν ότι οι συγκεκριμένες φαίνονται σημαντικές και αποφάσισαν να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τη γυναίκα που διακρίνεται στις φωτογραφίες αξιοποιώντας τα social media.

Οι αναρτήσεις των εκπροσώπων του καταστήματος τελικά οδήγησαν στη γυναίκα στις φωτογραφίες και τελικά το μυστήριο λύθηκε.

Η γυναίκα είναι η Maria Snoeys-Lagler, πρώην μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ, δηλαδή της ένωσης δημοσιογράφων και φωτογράφων που καλύπτουν τα νέα της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Σήμερα η Ένωση αριθμεί περί τα 90 μέλη από 55 χώρες και κάθε χρόνο απονέμει τα κινηματογραφικά βραβεία «Χρυσές Σφαίρες».

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η γυναίκα αυτή γνώριζε τους μεγαλύτερους αστέρες της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Το δεύτερο που παρατηρεί κανείς είναι φυσικά πόσο πολύ αγνώριστοι-σε κάποιες περιπτώσεις- μοιάζουν όλοι οι αυτοί οι αστέρες…

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024