Καιρός : Ηλιοφάνεια σήμερα, αλλαγή σκηνικού από Τετάρτη
Η πρόγνωση από τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο
Τελειώνει η καλοκαιρία από την προσεχή Τετάρτη.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, την Τετάρτη θα σημειωθούν βροχές στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και το Ιόνιο.
Την Πέμπτη, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και θα κάνει εμφανή την παρουσία της στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Όσον αφορά το ερχόμενο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία θα ανέβει. Στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι ήπιος.
Σχετικά με τη σημερινή μέρα, ο καιρός θα παραμείνει πολύ καλός. Οι θερμοκρασίες στην πρωτεύουσα θα κυμανθούν από 7 εώς 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα είναι στους 14 με 15 βαθμούς.
Το βράδυ της Τρίτης θα σημειωθούν νεφώσεις σε Θεσσαλία και ασθενείς τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα.
- Int.: Έρχεται αυτό το Σάββατο στα νέα με τα μεγάλα γεγονότα του 21ου αιώνα
- Αγρότες: Σε κλοιό κινητοποιήσεων η χώρα – «Κόκκινος συναγερμός» στην κυβέρνηση
- Η ΔΕΠΑ Εμπορίας σε τροχιά περιφερειακής ενίσχυσης και διαφοροποίησης
- «Σωφρονίστηκε» ο Σαρκοζί: Μιλάει για την «κόλαση» στη φυλακή και… δίνει πολιτικές συμβουλές
- Ουκρανία: Θα παρουσιάσει το σχέδιο των 20 σημείων στις ΗΠΑ στο «κοντινό μέλλον» – Η στάση της Ρωσίας
- LIVE: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός


