Ντε Μπρόινε: «Αν δεν νικήσουμε τη Ρεάλ θα χαρακτηριστούμε αποτυχημένοι»
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παραδέχθηκε πως αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, τότε οι παίκτες των «πολιτών» θα χαρακτηριστούν αποτυχημένοι από τον κόσμο.
Tην ερχόμενη Τετάρτη (26/2), η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Champions League.
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έκανε δηλώσεις για αυτό το ματς, το οποίο είναι ίσως το πιο κρίσιμο της σεζόν, καθώς ο μοναδικός, σοβαρός, στόχος των «πολιτών» φέτος είναι η κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Σύμφωνα με τον Βέλγο άσο, αν η Σίτι δεν νικήσει τη Ρεάλ, τότε οι παίκτες και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα χαρακτηριστούν ως αποτυχημένοι από τον φίλαθλο κόσμο.
Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Ντε Μπρόινε:
«Αν δεν νικήσουμε όλοι θα λένε ότι θα είμαστε αποτυχημένοι. Το Champions League είναι κάτι που δεν έχουμε κατακτήσει ακόμα. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τα… πάντα, αλλά μερικές φορές υπάρχουν ομάδες που είναι καλύτερες ή είναι σε καλύτερη φόρμα, όπως είναι τώρα η Λίβερπουλ.
Η Ρεάλ έχει κερδίσει τα περισσότερα Champions League αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να τους κερδίσουμε, αν και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετικά όπως πάντα και να τους πιέσουμε, αν το καταφέρουμε αυτό θα κερδίσουμε».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.