Οι δικαστές έδωσαν λίγες μέρες αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη αναμένεται να εκδικαστεί με προεδρεύουσα την πρωτοδίκη Τσαγκιά την ερχόμενη Δευτέρα στις 12:00, μετά το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Τρεις μέρες νωρίτερα, την Παρασκευή, επίσης στις 12:00, θα εκδικαστεί από τον πρωτοδίκη Μάρκου η υπόθεση για τη μετοχική σύνθεση της Ξάνθης, που τη φέρνει κατάματα με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της και τον υποβιβασμό.

Την αναβολή αποφάσισαν οι πρωτοδίκες Μάρκου και Τσαγκιά το μεσημέρι στη συνεδρίαση της Μονομελούς Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague.

Οι δύο πρωτοδίκες διαχώρισαν τις υποθέσεις και ανέλαβαν ο καθένας από μία, προκειμένου να ανταποκριθούν στο φόρτο εργασίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αίθουσα παρίσταντο 14 δικηγόροι, οι οποίοι εκπροσωπούσαν Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Λάρισα και Πανιώνιο.
Η ακροαματική διαδικασία για τα αιτήματα αναβολής που κατέθεσαν οι ΠΑΟΚ και Ξάνθη διήρκεσε πάνω από 2 ώρες, ενώ η διακοπή της δίκης, μέχρι να ανακοινώσουν οι πρωτοδίκες την αναβολή, κράτησε 70 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr