Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σισέ: «Οι εκτελέσεις φάουλ του Βαλμπουενά είναι δώρο για μας!»

Σισέ: «Οι εκτελέσεις φάουλ του Βαλμπουενά είναι δώρο για μας!»

Οι εκτελέσεις φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά είναι σαν ένα δώρο για τους παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Παπέ Αμπού Σισέ.

Παπέ Αμπού Σισέ και Ματιέ Βαλμπουενά ήταν, αδιαμφισβήτητα, οι κορυφαίοι και πολυτιμότεροι παίκτες για τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη με τη Λαμία για το Κύπελλο (3-2).

Δύο γκολ ο Σενεγαλέζος στόπερ και τρεις ασίστ ο Γάλλος μεσοεπιθετικός και ο στόχος επετεύχθη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Σισέ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί μετά το τέλος της αναμέτρησης στα δύο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά (πρώτη φορά το καταφέρνει αυτό ο Σενεγαλέζος), στην πρόκριση για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης και στις εκτελέσεις φάουλ του Βαλμπουενά που αποτελούν… δώρο για τον Ολυμπιακό!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Σισέ:

Για την πρόκριση και τα δύο γκολ που πέτυχε: «Είναι η πρώτη φορά που βάζω δυο γκολ σε ένα παιχνίδι. Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, για την πρόκρισή μας, διότι πέρσι είχαμε αποκλειστεί από αυτόν τον αντίπαλο σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου».

Για τις εκτελέσεις φάουλ του Βαλμπουενά: «Όλοι γνωρίζουμε τι εκτελέσεις έχει ο Ματιέ. Όταν εκείνος εκτελεί ένα φάουλ, είναι σαν ένα δώρο για όλους εμάς. Είναι κάτι υπέροχο. Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό που τον έχουμε στην ομάδα μας και μπορούμε να βάζουμε τόσο εύκολα γκολ από τις δικές του εκτελέσεις».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024