Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-1

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1

Με το γρήγορο γκολ του Σβιντέρσκι στο 11’, ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και επιβλήθηκε 1-0 του Παναθηναϊκού., ο οποίος εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν μία υπέρβαση για να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά το 2-0 της Τούμπας. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ αποφασισμένος να μην αφήσει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης, ξεδίπλωσε την ανωτερότητα του και διπλασίασε τις νίκες του επικρατώντας 1-0.

Το παιχνίδι κρίθηκε πολύ νωρίς. Στο 9’ ο Χατζηθεοδωρίδης πλάσαρε απελπιστικά άουτ στο τετ-α-τετ, όμως δύο λεπτά αργότερα στη δική του στιγμή ο Σβιντέρσκι σημάδεψε σωστά με το πλασέ του και άνοιξε το σκορ. Μετά το 0-1 ο Παναθηναϊκός έπρεπε να σκοράρει τέσσερα γκολ για να προκριθεί και αυτό έμοιαζε ακατόρθωτο.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν είχε ψυχραιμία και σωστές τελικές επιλογές, ενώ οι πιο σημαντικοί παίκτες του δεν βοήθησαν. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ απελευθερώθηκε, διαχειρίστηκε με άνεση το πλεονέκτημα του και είχε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ.

Εν κατακλείδι, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ανέτοιμος για να αντιπαρατεθεί με τον ΠΑΟΚ σε τρία ματς μόλις σε ένα δεκαήμερο. Μπορούσε να τον αιφνιδιάσει μία φορά, αλλά όχι δεύτερη. Έχοντας να ξεπεράσει και το χάντικαπ που του προκάλεσε ο Ελβετός διαιτητής Σερέρ στην Τούμπα, δεν τα κατάφερε και χρειάζεται πολλή δουλειά.

Ο ΠΑΟΚ απορρόφησε τους κραδασμούς από την ήττα του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, αντέδρασε για πρώτη φορά σε μεγάλο παιχνίδι φέτος και πήρε το «διπλό». Πέτυχε τον στόχο του που ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και έχει τον χρόνο να αφοσιωθεί ξανά στο πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Χρ. Δώνης, Ζαχίντ (70’ Μπουζούκης), Νάγκι (46’ Αγιούμπ), Χατζηγιοβάνης (57’ Περέα), Μακέντα.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα (86’ Μιχαηλίδης), Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (62’ λ.τ. Λάμπρου), Λημνιός, Σβιντέρσκι (72’ Άκπομ).

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024