Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλμπουενά: «Μακάρι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό!» (vid)

Βαλμπουενά: «Μακάρι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό!» (vid)

Τη μεγάλη επιθυμία του να συνεχίζει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Ματιέ Βαλμπουενά, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ρεβάνς με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας!

Μοίρασε τρεις ασίστ για τους συμπαίκτες του (Χασάν και Σισέ) μέσα σε ένα ημίχρονο και έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά, με τη νίκη με σκορ 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα, πως έχει τεράστια επιθυμία να συνεχίσει την περιπέτειά του μαζί με τον Ολυμπιακό και να συνεχίζει να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του το προσεχές καλοκαίρι.

Επίσης, ο Βαλμπουενά μίλησε για τις τρεις ασίστ που έβγαλε σε ένα ημίχρονο και για τον Χασάν, που άνοιξε τον δρόμο προς την πρόκριση και πέτυχε το δεύτερο γκολ του στη 2η θητεία του με τον Ολυμπιακό.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Βαλμπουενά στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και του χρόνου: «Μακάρι, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Έχω ακόμη δύναμη. Θέλω να συνεχίσω την περιπέτειά μου μαζί με τον Ολυμπιακό. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και θα ήθελα πολύ να συνεχίσω.

Για τις τρεις ασίστ και την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους στον Πειραιά: «Μου αρέσει πάντα να μπαίνω στο γήπεδο και να τα δίνω όλα. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, ούτε σε μένα. Είναι η πρώτη φορά που έχω τρεις ασίστ σε ένα ημίχρονο και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα. Θέλω να κερδίζω και είμαι εδώ για να πάρουμε τίτλους».

Για τον Χασάν: «Χαίρομαι για τον Χασάν, μου αρέσει που τον βοηθώ να σκοράρει και είναι ωραίο αυτό. Μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024