Την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά το περιβόητο Megxit έκαναν ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.
Σύμφωνα με την New York Post Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν ήταν οι κεντρικοί ομιλητές την Πέμπτη το βράδυ σε εκδήλωση της JP Morgan.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Miami South Beach» σύμφωνα με το δημοσίευμα και σύμφωνα με μια πηγή: «ήταν όλα πολύ προσεγμένα και υπήρχε μεγάλη ασφάλεια. Η Μέγκαν και ο Χάρι ήταν μεταξύ των κεντρικών ομιλητών».
Μια εκπρόσωπος τύπου των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ δεν θέλησε να σχολιάσει σχετικά. Ούτε η JP Morgan ανταποκρίθηκε στο αίτημα να σχολιάσει.
Η παρουσία του ζευγαριού στην εκδήλωση έλαβε χώρα έναν μήνα αφού ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά καθήκοντα και ότι σκοπεύουν να περνάνε περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας