Την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά το περιβόητο Megxit έκαναν ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.
Σύμφωνα με την New York Post Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν ήταν οι κεντρικοί ομιλητές την Πέμπτη το βράδυ σε εκδήλωση της JP Morgan.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Miami South Beach» σύμφωνα με το δημοσίευμα και σύμφωνα με μια πηγή: «ήταν όλα πολύ προσεγμένα και υπήρχε μεγάλη ασφάλεια. Η Μέγκαν και ο Χάρι ήταν μεταξύ των κεντρικών ομιλητών».
Μια εκπρόσωπος τύπου των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ δεν θέλησε να σχολιάσει σχετικά. Ούτε η JP Morgan ανταποκρίθηκε στο αίτημα να σχολιάσει.
Η παρουσία του ζευγαριού στην εκδήλωση έλαβε χώρα έναν μήνα αφού ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά καθήκοντα και ότι σκοπεύουν να περνάνε περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.