
Αυστραλιανό Όπεν : Εύκολο αποδείχθηκε το ξεκίνημα της Σάκκαρη με αντίπαλο την Γκασπαριάν
Η Μαρία Σάκκαρη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Μαργκαρίτα Γκασπαριάν, την οποία νίκησε 2-0 σετ (6-2, 6-2) στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν
Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) της ρωσίδας Μαργκαρίτα Γκασπαριάν στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν και περιμένει την αντίπαλό της που θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στην Πενγκ και τη Χιμπίνο.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στην αντίπαλό της, η οποία δεν μπόρεσε να την απειλήσει σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού.
Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-2 κάνοντας νωρίς μπρέικ και στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να καθαρίσει τα επόμενα δύο γκειμ, για να κάνει το 1-0.
Τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά και στο δεύτερο σετ, όπου η 24χρονη Ελληνίδα έκανε πολύ γρήγορα το 3-0 και το 5-2, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, φτάνοντας έτσι στη νίκη σε έναν αγώνα όπου χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και τρία λεπτά για να επικρατήσει.
- Ιράν: Για πρώτη φορά ο Αραγτσί αναφέρεται σε απευθείας επικοινωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ
- Ιράν: Οι 2 στους 3 Αμερικανούς θέλουν να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος
- Ιράν: Ο πόλεμος θα τελειώσει σε «δύο ή τρεις εβδομάδες», δηλώνει ο Τραμπ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Περικοπές στη χρήση πετρελαίου και αερίου
- Το Χρηματιστήριο Αθηνών αναβαθμίστηκε από τον MSCI και επιστρέφει στις ανεπτυγμένες αγορές
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έσβησε» 17 δισ. δολάρια από τον κλάδο των μεταφορών


