Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλος στο Αυστραλιανό Οπεν με την συμπεριφορά Γάλλου τενίστα σε ball girl (vid)

Σάλος στο Αυστραλιανό Οπεν με την συμπεριφορά Γάλλου τενίστα σε ball girl (vid)

Ο Ελιότ Μπενσετρί ζήτησε με απαράδεκτο τρόπο από το ball girl να του ξεφλουδίσει την μπανάνα του, με τον chair umpire Τζον Μπλομ να επεμβαίνει και να ξεκαθαρίζει στον Γάλλο τενίστα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι στις αρμοδιότητες του κοριτσιού.

Ελιότ Μπενσετρί: Το όνομά του τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι για καλό λόγο. Ο Γάλλος τενίστας στον αγώνα της προκριματικής φάσης του Αυστραλιανού Οπεν με τον Ντμίτρι Πόκπο, σε μία από τις διακοπές ζήτησε από το ball girl που βρισκόταν δίπλα του να του ξεφλουδίσει την μπανάνα του.

Μια κίνηση, που έγινε αμέσως αντιληπτή από τον chair umpire, Τζον Μπλομ, που έκανε παρατηρήσεις στον Ελιότ και του κατέστησε σαφές πως κάτι τέτοιο δεν ανήκει στις αρμοδιότητες του κοριτσιού. Μια απόφαση που δεν άρεσε στον Γάλλο τενίστα, που είχε ένα μίνι διάλογο με τον chair umpire.

Η κίνηση του Μπενσετρί έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη να δείχνουν το σχετικό βίντεο και να κατακρίνουν τον τενίστα για τη συμπεριφορά του και την απαίτηση που είχε από το ball girl.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ελιότ Μπενσετρί, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 229 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχει την καλύτερη φήμη στο τουρ. Ο 21χρονος, που αγωνίζεται κυρίως σε Challengers, έχει γίνει πολλές φορές αρνητικός πρωταγωνιστής.

Η συμπεριφορά του πολλές φορές προκαλεί αντιδράσεις. Ακομψη συμπεριφορά είχε και στην Μελβούρνη, με τον τηλεοπτικό φακό να απαθανατίζει τη στιγμή και τον chair umpire να του κάνει τις σχετικές παρατηρήσεις.

Για την ιστορία, ο Μπενσετρί νίκησε τον Πόπκο με 2-1 σετ και προκρίθηκε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γιουίτσι Σουγκίτα.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024