Νικολέττα Ράλλη: Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένει!
Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Νικολέττα Ράλλη και, όπως είναι φυσικό, πετάει στα σύννεφα
Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Νικολέττα Ράλλη και, όπως είναι φυσικό, πετάει στα σύννεφα!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το φύλο!
Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.
Η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου ένα χρόνο και το μωράκι που θα έρθει θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους. Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή Happy Day, έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού που περιμένει η Νικολέττα Ράλλη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, η Νικολέττα Ράλλη θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.
«Με το καλό! Να είναι χαρούμενη κι ευτυχισμένη. Περιμένει κοριτσάκι! Ανταλλάξαμε κι ευχές τηλεφωνικά…» , είπε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
- Μπλόκα: Σοβαρές αιχμές για τους αποσχισθέντες αγρότες – Στο τραπέζι blackout σε κεντρικά οδικά σημεία
- Ιράν: Το κύμα αμφισβήτησης ενισχύεται, αλλά το καθεστώς θα αντέξει, λένε αναλυτές
- Σύρος: Στήριξη σε 100 παιδιά και τις οικογένειές τους
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε μία δύσκολη μάχη με την Παρτιζάν – Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»
- Αγωνία για την 16χρονη Λόρα – Βίντεο ντοκουμέντο από την άφιξή της στην Αθήνα
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά την θανατική ποινή για τον πρώην πρόεδρο Γιουν


