Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°-170°C. Κόβουμε τα καπάκια από κάθε μήλο (όπως κάνουμε στα λαχανικά για γεμιστά). Αφαιρούμε το εσωτερικό των μήλων αφήνοντας περίπου 1 εκ. περιθώριο γύρω-γύρω. Ψιλοκόβουμε το εσωτερικό που αφαιρέσαμε, εκτός από τα κουκούτσια. Το βάζουμε σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε με τη σκόνη κανέλας, το μέλι, τις σταφίδες και τα καρύδια. Γεμίζουμε τα μήλα με το μείγμα και βυθίζουμε μέσα τους τα ξυλαράκια κανέλας. Σκεπάζουμε με τα κομμένα καπάκια. Ρίχνουμε σε ένα ταψί λίγο νερό (περίπου 1 εκ.) και βάζουμε μέσα τα μήλα. Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.