Άνετα οι Λέικερς τους Καβαλίερς με κορυφαίο τον ΛεΜπρόν
Οι Λέικερς, παρά τις απουσίες των Ντέιβις και Ρόντο, έκαναν φύλλο και φτερό τους Καβαλίερς επικρατώντας με 129-99, σε ένα ματς όπου κυριάρχησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Οι Λέικερς αποδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι ότι είναι φτιαγμένοι για πολύ μεγάλα πράγματα και πως μοναδικός στόχος τους είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τελευταίο θύμα των λιμνάνθρωπων ήταν οι «πρώην» του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Καβαλίερς, οι οποίοι υπέστησαν βαριά ήττα στο LA με 128-99, με το Βασιλιά να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση, προσφέροντας εντυπωσιακές φάσεις και πολύ θέαμα, δείχνοντας ότι παραμένει ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.
Ο Τζέιμς λοιπόν με 31 πόντους και 8 ασίστ οδήγησε τους Λέικερς, με τον Χάουαρντ να προσθέτει 21 πόντους και 15 ριμπάουντ και τον Μπράντλεϊ 12 πόντους.
Για τους Καβαλίερς, ο Λαβ είχε 21 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Τόμπσον 17 πόντους και 10 ριμπάουντ και οι Σέξτον και Γκάρλαντ από 16 πόντους.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.