Βαρουφάκης : Απεμπλοκή από την «ανίερη συμμαχία» με Ισραήλ και Αίγυπτο
Λάθος η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. Παράλληλα, ζήτησε απεμπλοκή από την ανίερη συμμαχία με Ισραήλ και Αίγυπτο για τον EastMed.
Λάθος η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ λόγω της έντασης που έχει δημιουργηθεί σε Ιράν και Ιράκ, δήλωσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης ζήτησε απεμπλοκή από την «ανίερη συμμαχία» με Ισραήλ και Αίγυπτο για τον EastMed και προώθηση της «πράσινης ανάπτυξης».
Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 τόνισε ότι διαφωνεί με την έννοια της ενισχυμένης αναλογικής και των bonus.
Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι δεν υπήρξε συζήτηση για υποψηφιότητες για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Αμερικανοί πολιτικοί ζητούν από Ισραήλ, ΗΠΑ να ερευνήσουν τον βομβαρδισμό εναντίον δημοσιογράφων στον Λίβανο
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)