Μητσοτάκης στο Μέτσοβο : Γιορτές σημαίνει οικογένεια
Την πρώτη του ανάρτηση στο instagram έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβάζοντας μια οικογενειακή φωτογραφία από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στο Μέτσοβο
Την πρώτη του ανάρτηση στο instagram έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβάζοντας μια οικογενειακή φωτογραφία από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στο Μέτσοβο.
Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε την λίμνη των πηγών του Αώου και έχοντας στο πλάι του τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα τρία παιδιά τους με φόντο το όμορφο χειμωνιάτικο τοπίο της Ηπείρου ευχήθηκε χρόνια πολλά.
«Γιορτές σημαίνει οικογένεια. Χρόνια πολλά» ήταν η χαρακτηριστική λεζάντα η οποία συνόδευσε τη φωτογραφία του κ. Μητσοτάκη με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη.
Ο πρωθυπουργός θα παραμείνει στο Μέτσοβο μέχρι την Κυριακή στις 29 Δεκεμβρίου και όπως έχει δηλώσει εκεί θα πάρει και τις αποφάσεις του για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προτείνει.
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]
- Ισραήλ: Ο Σμότριτς ζητά αλλαγή συνόρων με τον Λίβανο – «Να φτάσουμε στον ποταμό Λιτάνι»

